Standwanden

Standwanden

Stel uw organisatie neemt frequent deel aan (internationale) beurzen. Elke beursdeelname is een relatief grote investering. Immers met alleen een beursstand alleen bent u er niet. Alles wat erbij komt kijken van ontwerp, afstemming met de standbouwer tot de op- en afbouw van de stand is dan elke keer een terugkerende kostenpost.

Ontwerp prachtige standwanden en trek de aandacht van beursbezoekers. Met de kwalitatief hoogwaardige standwanden van Beurswand weet u zeker dat u uw bedrijf professioneel presenteert op beurzen en evenementen. Dankzij het innovatieve modulaire systeem zet u de standwanden gemakkelijk op en breekt u ze net zo eenvoudig weer af. U huurt al een standwand vanaf € 899,-. Een standwand kopen is mogelijk vanaf € 2.199,-.

✅ Eenvoudig door één persoon op te bouwen

✅ Maak zelf of samen met onze ontwerpers een design

✅ Herbruikbare bedrukking

Als fullservice beurspartner helpt Beurswand u niet alleen met het ontwerpen van de standwanden, maar ook met het transport en de op- en afbouw. Configureer uw beursstand en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Standwanden kopen

Koop uw standwand al vanaf € 2.199,- bij Beurswand. Ons modulaire standbouwsysteem is van hoogwaardige kwaliteit. Het is zeer eenvoudig om de standwanden op en af te bouwen. De frames zijn compact op te bergen, wat het transport naar de beurs vereenvoudigt. U breidt uw beursstand gemakkelijk uit met meerdere standwanden en beursstand accessoires. Het is tevens mogelijk om deze accessoires bij ons te kopen.

Standwanden huren

Kies voor het huren van standwanden als u voor het eerst deelneemt aan een beurs en niet zeker bent of u dit vaker gaat doen. Ook wanneer u huurt, leveren we maatwerk. Een beursstand huren is goedkoop en biedt gemak. We regelen bijvoorbeeld het transport voor u en u hoeft zich niet druk te maken over de opslag van de standwanden. Het is mogelijk om extra accessoires zoals tv’s, tafels, barkrukken en stoelen te huren. De prijzen van deze beursmaterialen vindt u verderop de pagina.

Standwand Huren of Kopen? Of een Combinatie?

Een beursstand kopen is interessant voor bedrijven die 2 beurzen /evenementen per jaar hebben. De investering verdient zich in 2,5 jaar terug, terwijl het systeem minimaal 10 jaar meegaat. Dit leidt tot een aanzienlijke daling van de kosten per beursdeelname.

Standwand Kopen

✓meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ lange termijn investeringen fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand kan met uw organisatie meegroeien
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Standwand Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ maximale exposure
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Vaker op Beurzen of Evenementen?

Wanneer u regelmatig aanwezig bent op beurzen of evenementen is het mogelijk verstandiger om een standwand te kopen. Als u van plan bent om meer dan drie keer een beurs te bezoeken, heeft u de kosten van het beursstand kopen er al uit. De huurprijs is namelijk circa 35% van de totale koopprijs.

Als u geen ruimte heeft om de beursstand op te slaan bieden we ook beursstand opslag aan. Bij de volgende beursdeelname vervoeren we de stand weer naar de beurslocatie, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Kies Standwanden in de Geschikte Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Standwand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Standwand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Standwand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Standwand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Beursstand wrap

Standwand in een kop opstelling

Een beursstand in een kop opstelling heeft een standwand. Deze kunt u uitbreiden met een laminaatvloer, tafel, stoelen, mobiele balie en ledspots. Zowel het huren als het kopen van deze producten is mogelijk. Uiteraard kunt u ook eigen meubilair en visuals gebruiken.

Te huur vanaf € 899,-

Standwand in een eiland opstelling

Met standwanden in een eiland opstelling heeft u verschillende mogelijkheden. Een standaard eiland opstelling heeft vier standwanden waarvan de lange zijden twee meter en de korte zijden een meter zijn. U heeft aan iedere kant een meter loopruimte. De opstelling is ook in andere afmetingen beschikbaar: u bepaalt zelf de breedte en hoogte van de wanden. Met standwanden in een eilandopstelling bent u goed zichtbaar vanuit iedere looprichting. De kans is daarom groter dat u meer bezoekers naar uw beursstand trekt.

Te huur vanaf € 1.399,-

Complete veelzijdige beursstand
Beursstand huren voorbeeld

Standwand in een hoek opstelling

Bij een beursplek op een hoek is de hoek opstelling perfect. Met twee standwanden sluit u zichzelf voldoende af van andere beursstands, zodat u rustig kunt praten met uw potentiële klanten. De achterkant van de standwanden zijn netjes afgewerkt.

Te huur vanaf € 1.499,-

Standwand in een tussen opstelling

Wanneer u tussen twee beursstands in staat, is een tussen opstelling ideaal. De tussen opstelling bestaat uit drie standwanden. U kleedt de standwanden gemakkelijk aan met banners, tv’s en ledspots. Wilt u graag uw spullen kunnen opbergen? Bestel dan een pantry bij uw beursstand. Een pantry is een opbergruimte met een deur.

Te huur vanaf € 2.149,-

Beursstand pantry

Call Now Button