Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen


Jazeker, u kunt de beursstand jaren lang opnieuw opbouwen door ons modulaire beursstand systeem. Bovendien kunt u voor iedere beurs kiezen voor een nieuwe samenstelling, andere afmetingen, aangepaste visual designs of andere faciliteiten.
Kijk voor een volledige beschrijving en specificatie op de Aanleverspecificatie Print Designs
Het is mogelijk om uw beursstand in één week te leveren. Wilt u op de eerstvolgende beurs van de partij zijn? Neem telefonisch contact met ons op via 0481 – 350 700, dan gaan we direct voor u aan de slag!
De stand wordt geleverd op een pallet van 250cm lengte
De huurperiode wordt bepaald aan de hand van het aantal dagen dat een beurs duurt en 2 dagen voor opbouw en 2 dagen na afbouw. Dus stel de beurs duurt 3 dagen dan geldt als maximale verhuurtermijn 3 dagen + 2 voor opbouw + 2 voor afbouw = 7 dagen.
Het is bij ons mogelijk om zowel een beurswand te kopen als te huren. Vanaf € 899,- huurt u een beursstand voor 3 weken. Een wand koopt u vanaf € 2.199,-
Dat kan uiteraard! En dit gebeurt ook veel. We zullen dan een voor uw situatie passende prijs berekenen voor de aankoop van de beursstand die uw zo goed bevallen is.
Ja dat kan indien u een standaard configuratie huurt en u een beetje technisch onderlegd bent. (Ikea nivo) We leveren een handleiding mee. Bij een stand op maat raden wij u aan om de op en afbouw door ons te laten verzorgen.
Onze beurswanden zijn modulair, wat betekent dat deze makkelijk te verplaatsen en op- en afbouwbaar zijn. Dit komt doordat het frame gemaakt is van een metalen systeem, in tegenstelling tot de traditionele houten frames. U heeft de mogelijkheid om de stand door ons te laten op- en afbouwen. Vooral voor de eerste keer raden we u onze bouwservice aan, zodat we u kunnen instrueren hoe u uw beurswand het best op- en afbouwt. Op deze manier voorkomt u ook dat u de beurswand beschadigt.
Het is mogelijk om via onze website al een aantal elementen te verzamelen, zoals het type frame, de stoffering en de benodigde accessoires. Het volledige ontwerp van een op maat gemaakte beurswand bespreken we graag met u in een adviesgesprek. Geef uw wensen door via een vrijblijvende offerte.
Call Now Button