Beursstands

Beursstands

Een beursstand van Beurswand.nl geeft u een professionele uitstraling op een beurs. Bij ons heeft u keuze tussen het kopen en het huren van een beursstand. Met ons innovatieve modulaire opbouwsysteem bouwt u zelf eenvoudig de stand op en af. Daarnaast bieden we een volledige service aan waarbij we het ontwerp, de productie, op- en afbouw, en opslag voor u regelen. Kies hieronder een geschikte stand voor uw beurs en profiteer van onze voordelen:

  • Beursstand kopen vanaf € 2199,-
  • Beursstand huren vanaf € 899,- voor 3 weken
  • Leverbaar binnen 1 week
  • Meest innovatieve modulaire standbouw systeem
  • Hulp bij het ontwerp, transport en de op- en afbouw
Modulaire beursstand blanco Beurswand - beursstand opgebouwd

Beursstand Kopen of Huren

Het type beursstand dat u nodig heeft is afhankelijk van de locatie op uw beurs. Met ons modulaire systeem kunnen we eenvoudig beursstands creëren voor op een hoek-, eiland-, kop- of tussenpositie. Kies hieronder uw type opstelling en richt uw beursstand in.

Beursstand Kopen

Een beursstand kopen is een verstandige keuze wanneer u meerdere keren aan een beurs wilt deelnemen. U heeft uw aankoopbedrag er na drie deelnames namelijk al uit. Beurswand.nl verzorgt bovendien opslag en transport naar de beurs, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U koop al een professionele beursstand vanaf € 2199,-. Al onze beursstands zijn modulair opgebouwd, dus u kunt deze altijd uitbreiden wanneer u dat wilt. Naast standbouw leveren we ook accessoires en visuals, zoals tv’s, led-spots en balies. We helpen u graag bij het selecteren van de juiste beursstand.

Beursstand Huren

Een beursstand huren is de beste optie wanneer u eenmalig deelneemt aan een beurs. Het is namelijk een stuk voordeliger dan een investering in de aankoop van een beursstand. Bij Beurswand.nl huurt u al een beursstand vanaf € 899,-. U heeft, naast keuze uit onze standaardopties, ook de mogelijkheid om een beursstand op maat te laten maken wanneer u bij ons huurt. Ons standbouwsysteem is gemakkelijk op te zetten en af te breken door één persoon. Maar u laat dit ook gemakkelijk over aan ons. U kunt zelfs uw gehele beursdeelname door ons laten verzorgen. We zorgen dan voor accessoires, transport, op- en afbouw van uw beursstand en catering.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste beursstand of wilt u graag een beursstand op maat? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons en we helpen u verder.

Flexibel

Bouw uw scheidingswand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw scheidingswand al vanaf €899,-.

Full Service

U kunt ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de scheidingswand.

Maatwerk

Scheidingswanden op maat: selecteer afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Huren vanaf € 899,-
Kopen vanaf € 2.199,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Huren vanaf € 1.499,-
Kopen vanaf € 3.499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Huren vanaf € 2.149,-
Kopen vanaf € 4.999,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Huren vanaf € 1.399,-
Kopen vanaf € 3.299,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren


Beursstand Voorbeeld Ontwerpen

Er zijn vele opties wat betreft beursstands. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden. Bekijk ook onze pagina beursstand voorbeelden voor meer informatie over de beursstands die we verkopen.


Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Kies voor Standbouw van Beurswand.nl

Met een hoogwaardige beursstand van Beurswand.nl weet u dat u professioneel kunt presenteren op uw beurs. We helpen u niet alleen met het transport en de op- en afbouw, maar ook met het standontwerp en de inrichting van uw beursstand. Alles wordt van a tot z voor u geregeld. We verzorgen ook beursstand accessoires en visuals, zodat u de perfecte beurspresentatie kunt geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om stoelen, tafels, verlichting, tv-schermen en catering door ons te laten verzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat uw personeel aanwezig is bij de beursstand.


Contact opnemen met Beurswand

Ook wanneer u beursstand wilt huren, is maatwerk mogelijk. Vertel ons uw wensen en we gaan voor u aan de slag. Neem telefonisch of via e-mail contact op.

Call Now Button