Super B Project

Super B Project

Beursstand Project Super B.

Via een intermediair zijn we benaderd om voor hun klant een modulaire beursstand te ontwikkelen welke paste binnen de wensen van de klant. Samen met het designteam en de klant zijn we tot een prachtig en functioneel ontwerp gekomen.

De modulaire stand kan eenvoudig qua maatvoering en vorm aangepast worden. Naast modulaire frames zijn er LED walls geïntegreerd voor een verhoogde attentiewaarde.

external

Het Project

Samen met het designteam en de klant zijn we tot een prachtig en functioneel ontwerp gekomen.

Onze Rol

Beurswand is betrokken geweest in alle procesgangen van ontwerp, productie, plaatsing tot en met de opslag. De stand werd door onze monteurs in geheel Europa geplaatst en hiermee ontzorgen we SuperB ook op het logistieke vlak.

Resultaat

Een prachtige en onderscheidende stand die toepasbaar is op alle geselecteerde Europese beurzen. Door het herbruikbare karakter heeft de stand daarnaast ook nog eens een lage belasting voor het milieu.


More Information

Beurswand is betrokken geweest in alle procesgangen van ontwerp, productie, plaatsing tot en met de opslag. De stand wordt door onze monteurs in geheel Europa geplaatst en hiermee ontzorgen we SuperB ook op het  logistieke vlak. Daardoor is een prachtige en onderscheidende beursstand gerealiseerd die toepasbaar is op alle geselecteerde Europese beurzen. Door het herbruikbare karakter heeft de stand daarnaast ook nog eens een lage belasting voor het milieu.

Portfolio Details

We are absolutely satisfied with this company. The stands they have build for us look sharp, neat and professional. Great service and their willingness to help to get the best results are making a difference here. They are also open for suggestions and listen to the clients wishes. We would definitely recommend them to other parties as well.

author

Jordi RietmanGlobal Marketing Communications Specialist

Call Now Button