Exposure Systems Shanghai

Exposure Systems Shanghai

Beursstand Project Exposure Systems Shanghai.

Tijdens een beurs in het exotische Shanghai hebben we groots uitgepakt. Hierbij is de combinatie tussen modulaire frames en led frames onmisbaar geweest.

De ledverlichte elementen zorgen ervoor dat de beursstand vanuit elke hoek in het oog springt. Natuurlijk maken de speelse gebogen delen het totaalplaatje af!

external

Het Project

Ontwerp een Beursstand waarin alle onderdelen uit het product programma van Beurswand.nl aanwezig zijn.

Onze Rol

We hebben een beursstand ontworpen waarin rechte frames, gebogen frames, LED, een balie en een professionele afwerking aanwezig zijn.

Resultaat

Het resultaat op de foto spreekt voor zich. Het is een mooie ‘showcase’ beursstand geworden waar onze zuster organisatie – Exposure Systems – veel kwalitatieve gesprekken heeft kunnen voeren.


More Information

DE OPBOUW VAN DE EXPOSURE SYSTEMS BEURSSTAND

1.      BEURSWAND FRAMES

De gebogen frames zijn in het voorbeeld voornamelijk toegepast in de hoeken. Het is ook mogelijk om de bogen aan de vloer- of plafondrand toe te passen, waardoor de wanden over lijken te lopen. Door de gebogen frames krijgt de beurshoek een moderne touch. Door de beurshoek op deze manier af te bakenen, creëert u een duidelijkere positie, waardoor u extra opvalt.

2.      BEURSWAND VISUALS

Door gebruik te maken van led panels over de lengte en de breedte vraagt de beurswand vanuit de verte al om aandacht. Ook door zijn positie is hij vanaf ieder wandelpad goed te zien. Boven in de achterwand zijn nog meer led panels toegevoegd, die bezoekers direct een idee geven wat de merknaam ‘Exposure Systems’ inhoudt.

3.      BEURSWAND ACCESSOIRES

Door de brede inzet van led panels is de toevoeging van televisies of andere accessoires overbodig. Wel is de extra hoge achterwand geaccentueerd door middel van vier grote led spots. Op de centrale balie staat een computer, zodat het volledige aanbod van Exposure Systems getoond kan worden aan geïnteresseerden.

4.      AANVULLENDE BEURSMATERIALEN

De centrale balie geeft de beursdeelname extra stopkracht. Bezoekers worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met een van de medewerkers en een momentje stil te staan bij de beurswand. Aanvullend beursmateriaal kan een extra toevoeging geven. Door de hoogte van de balie kunnen er ook andere materialen neergelegd worden, wat meer kansen geeft om te laten zien waar de merknaam voor staat.

EILANDOPSTELLING STANDWAND

De beursstand bestaat uit meerdere onderdelen en opstellingen. Door de complexe indeling van de beurswand, maakt het de beurshoek mysterieus en aantrekkelijk voor bezoekers. In het voorbeeld is een eilandopstelling geplaatst, die extra hoog is opgebouwd. Doorgaans plaatsen we de merknaam boven in de toren en verlichten we deze met de led spots voor extra blootstelling. Naast de eilandopstelling zijn twee losse beurswanden geplaatst.

TARIEFINDICATIE

Huren Kopen
Stand ontwerpen € 499,- € 499,-
Eilandopstelling Vanaf € 1.399,- Vanaf € 3.249,-
Afwerking wanden Vanaf € 9,- per m² Vanaf € 50,- per m2
Led-spots Vanaf € 53,- Vanaf € 160,-
Vervoer naar de beurs Vanaf € 99,- Vanaf € 99,-
Op- en afbouw Vanaf € 899,- Vanaf € 899,-

LAAT EEN BEURSWAND VOLLEDIG OP MAAT MAKEN

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt bij ons aangeven wat de unique selling points van uw bedrijf zijn, dan verwerken onze designers deze in het uiterlijk van de beursstand. Zorg dat uw volgende beursbezoek een hoger rendement oplevert en laat dit van a tot z door Beurswand verzorgen!

Call Now Button