Beursstand Accessoires

Beursstand Accessoires

Ons product programma biedt diverse accessoires die uw beursstand helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, televisies, hangers en nog veel meer.

Als gevolg van onze Full Service Dienstverlening kunnen we u in samenwerking met geselecteerde partners ook accessoires aanbieden die we niet in eigen productie hebben. Zo kunnen we ook stoelen, multimedia en catering leveren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Modulaire beursstand blanco

Accessoires maken uw Beursstand Compleet en Praktisch

We hebben diverse soorten frames in ons assortiment waarmee u uw ideale beursstand eenvoudig op kunt bouwen.

En u kunt iedere keer een nieuw ontwerp bouwen terwijl u dezelfde frames kunt blijven gebruiken!

U kunt Accessoires Huren of Kopen. Of een combinatie van Huur en Koop.

Accessoires Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Accessoires Kopen

✓meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ lange termijn investeringen fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand kan met uw organisatie meegroeien
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Onze Beursstand Accessoires in Beeld

Beurswand productschema

Design LED Spots

Een beursstand moet natuurlijk goed worden belicht… Lampen zijn er in overvloed, maar mooie en goede lampen zijn schaars. Wij van beurswand zijn ervan overtuigd dat goede belichting hand in hand kan gaan met design. Dit is het resultaat.

De led spots van beurswand belichten uw beursstand dus perfect en geven uw beursstand optisch een toegevoegde waarde. De led spots zijn van hoogwaardig aluminium geproduceerd en zo ontwikkeld dat de lampen de warmte goed afvoeren.

Een led spot wordt doormiddel van een pin connector op een modulaire frame gemonteerd. Doormiddel van een handige stroomkabel kunt u tot wel 12 led spots doorlussen en aansluiten op één adapter.

beurswand led spot design
spot beurswand led verlichting
beurswand led spot design

Schappen

Als u schappen, of legplanken, aan uw beursstand toevoegt creëert u ruimte om brochures, uw (kleine) producten of andere materialen  te kunnen presenteren of wegleggen.

We hebben – onderstaand getoonde – schappen met een stevige beugel beschikbaar. Voor lichter materiaal hebben we ook schapjes beschikbaar die middels een magneet ‘door uw print’ worden bevestigd. Door gebruik van deze magnetische schapjes te maken heeft u geen gaten in uw visuals.

Beurswand bevestiging plank
Beurswand bevestiging plank

Televisies

Door een of meerdere televisies aan uw beursstand te bevestigen heeft u de mogelijkheid om een video af afbeeldingen te tonen van uw bedrijf, producten, productieproces, klanten of andere informatie.

Beurswand biedt een standaard programma televisies aan, maar kan – via partners – eventueel ook uitgebreidere systemen leveren, zoals bijvoorbeeld beamers en schermen, of andere formaten televisie schermen.

Beurswand Televisie
  • Onze standaard Televisie is een 42 inch A merk
  • Geschikt voor media weergave via USB
  • De televisie wordt geleverd met een afstandsbediening

Hangers

Maak uw beurswand persoonlijk door hangers aan de wanden te bevestigen. De hangers zijn gemakkelijk te bevestigen aan onze modulaire systemen. Hiermee bevestigt u een televisie of projector aan de wand, maar verplaatst u deze ook bij een andere opstelling op de volgende beurs.

De hangers zijn stevig en multifunctioneel in hun gebruik. Zet ze creatief in om uw beurswand een eigen uitstraling te geven.

Onze ontwerpers staan natuurlijk ook voor u klaar om de hangers en andere materiaal optimaal toe te passen.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website vind u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Of bekijk ons Beursstand Portfolio.

Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Beursstand Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Call Now Button