Over Ons

De nieuwe manier van Presenteren.Beursdeelname.Zakelijk Groeien.Standbouwen.


Wie is Beurswand.nl?

Beurswand biedt sinds 2001 op maat gemaakte beurswanden aan. We personaliseren uw beurswand en denken met u mee van ontwerp tot concept.

We vinden het belangrijk dat u de strategie van uw merk uitstraalt en we gaan daarom altijd op zoek naar innovatieve beursstand ontwerpen die ervoor zorgen dat iedere voorbijganger uw design even in zich op wil nemen.

Beurswand.nl levert u naast uw beursstand ook alle kennis, handvatten en partners die u nodig heeft om maximaal rendement uit uw beursdeelname te halen.


Onze Geschiedenis

2019
2016
2015
2001

Koop of Huur een Beurswand

Beurswand.nl levert de kwaliteitsproducten van onze zusterorganisatie Exposure Systems. Exposure Systems heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het leveren van systeembouw beursstands aan grootverbruikers, zoals standbouwers en evenementenorganisaties.

Beurswand.nl maakt deze producten nu ook rechtstreeks beschikbaar voor organisaties die slechts één beursstand willen kopen of huren.

Onze Dienstverlening

Beurswand.nl helpt u bij uw beursdeelname van a tot z. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. Achter de schermen werkt een team van specialisten aan de totstandkoming van uw modulaire beursstand. Zo hebben we designers die uw beurswand voor u ontwerpen, maar ook een leverancier die uw beurswand naar de gewenste locatie brengt én deze ter plekke op- en afbouwt.

We denken met u mee

Er komt veel kijken bij een beursdeelname. U moet bijvoorbeeld een beursstand ontwerpen en een geschikte locatie op de beursvloer reserveren. U schakelt veelal met verschillende leveranciers en dan heeft u ook nog de personeelsplanning van uw collega’s die uw organisatie op het evenement gaan presenteren. Beurswand.nl bereidt u hierop voor en begeleidt u naast ons product ook bij alle randzaken.


Geselecteerde Partners

Als u met Beurswand.nl samenwerkt, hoeft u zich alleen zorgen te maken over de personele bezetting op het evenement. Op die manier heeft u ook geen ouderwetse standbouwer meer nodig. Bij Beurswand.nl bieden we u de mogelijkheid om bij één leverancier alle producten en diensten die nodig zijn af te nemen voor een succesvolle beursdeelname. Daarom heeft Beurswand.nl een netwerk van specialisten om zich heen verzameld als aanvulling op ons eigen product.

GEMAK
FLEXIBEL
KWALITEIT
LAGE KOSTEN

Beursstand Configurator

Door gebruik te maken van onze beursstand configurator nemen we u stap voor stap mee door alle mogelijkheden en aanvullende producten en diensten:

  • Heeft u al nagedacht over het soort opstelling?
  • Van welke materialen moet uw beursstand zijn vervaardigd om uw boodschap perfect uit te dragen?
  • Hoeveel zitplaatsen wilt u hebben?
  • Heeft u ook multimedia accessoires nodig?
  • Moeten de koffie en koude dranken klaar staan?

Wanneer u slechts incidenteel aan een beurs deelneemt, is het ook mogelijk om uw beursstand bij ons te huren!


Checklist Beursdeelname

Onze checklist beursdeelname zorgt ervoor dat u niets vergeet. We hebben een korte checklist gemaakt om u mee te nemen in de vragen die u dient te doorlopen. Beurswand.nl helpt u graag vanaf de voorbereidingen. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan.


Checklist Beursdeelname

Een van de stappen uit de checklist is het selecteren van de juiste evenementen om uw doelgroep te bereiken. Via de beursagenda vindt u alle beurzen op datum.

Call Now Button