Beursstand Ontwerpen

Beursstand Ontwerpen

Ontwerp uw eigen beursstand en creëer voldoende stopkracht tijdens de volgende beurs. Het is mogelijk om bij ons zowel een beursstand te huren als te kopen. Standbouwbedrijf Beurswand realiseert uw unieke beursstand volgens uw eigen ontwerpen.

Uiteraard kunt u uw beursstand ook door ons laten ontwerpen. Naast het transport verzorgen we ook de aankleding én de op- en afbouw van de beursstand. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken via 0481 350 700. Of stel een vraag via het contactformulier.

We bieden verschillende standaard ontwerpen voor een beursstand met een tussen-opstelling. Maar maatwerk op basis van uw wensen is altijd mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

  • Beursstand zelf ontwerpen
  • Huren of kopen
  • Hulp bij de op- en afbouwWist u al dat u een beursstand huurt vanaf € 899,-
Modulaire beursstand blanco Beurswand - beursstand opgebouwd

De Kosten van een Beursstand op Maat

Standbouwbedrijf Beurswand zorgt voor unieke en innovatieve concepten die dusdanig van elkaar verschillen dat ook het prijskaartje maatwerk is.

U huurt een beursstand vanaf € 899,- voor 3 weken en koopt een beursstand vanaf € 2.199,-

Via onze beursstand configurator krijgt u een indicatie van de kosten van de diverse opstellingen, maar voor het volledige plaatje gaan we het gesprek graag met u aan.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0481 350 700. Of laat een terugbelverzoek achter en we bellen u binnen 24 uur terug.

Beursstand Huren of Kopen? Of een Combinatie?

Bezoekt u meerdere (internationale) beurzen per jaar? U kunt een blikvanger worden voor uw doelgroep door een eigen beursstand te laten ontwerpen. Bij beurzen draait alles om branding. Hoe beter u uw beursstand afstemt op uw doelgroep, des te meer bereik u heeft en des te effectiever u uw tijd spendeert. U huurt een beursstand voor in ieder geval drie weken. Handig wanneer u een enkele beurs bezoekt. Neem contact met ons op voor al uw vragen via 0481 350 700.

Beursstand Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Beursstand Kopen

✓meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ lange termijn investeringen fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand kan met uw organisatie meegroeien
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Beursstand Zelf Ontwerpen of Laten Ontwerpen

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor het design van uw beursstand. Neem eens een kijkje bij ons portfolio en de beursstand ontwerp voorbeelden om ideeën op te doen. Heeft u zelf al een visie van uw ontwerp?

Bij de inrichting van uw beursstand moet u ook denken aan beursmaterialen, elektra- en wateraansluiting en eventuele ophangpunten van audiovisuele apparatuur. We adviseren u om langs te komen voor een kop koffie, zodat we samen tot een innovatief design kunnen komen en u op de volgende beurs direct in het oog springt.

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Beursstand Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website vind u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Of bekijk ons Beursstand Portfolio.

Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 24 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Call Now Button