Home Center Wolvega Project

Home Center Wolvega Project

Winkel Project Home Center Wolvega.

Van Home Center Wolvega hebben we het de opdracht gekregen om diverse LED frames te leveren die ondersteunend zijn aan product en interieur. Beurswand.nl had een adviserende en uitvoerende rol in het type en de uitvoering van deze frames.

De LED frames zijn uiteindelijk uitgevoerd in mat zwart, gekozen is voor een dimbare LED oplossing zodat de juiste lichtintensiteit per beeld kan worden bereikt. Beurswand.nl heeft zowel de frames als het printwerk mogen verzorgen.

external

Het Project

We kregen de opdracht om diverse LED frames te leveren die ondersteunend zijn aan product en interieur.

Onze Rol

Beurswand.nl heeft een adviserende rol gehad in het type en de uitvoering van deze frames. We hebben zowel de frames als het printwerk mogen verzorgen.

Resultaat

Een oogstrelend resultaat tot gevolg. Heldere wanden die product en omgeving met elkaar verenigen. Opvallend, maar niet schreeuwend, bescheiden qua performance maar van uitmuntende kwaliteit.


More Information

De LED frames zijn uiteindelijk uitgevoerd in mat zwart, gekozen is voor een dimbare LED oplossing zodat de juiste lichtintensiteit per beeld kan worden bereikt. Beurswand.nl heeft zowel de frames als het printwerk mogen verzorgen. Uiteindelijk bieden de LED Frames een mooi opvallend resultaat. Heldere wanden die product en omgeving met elkaar verenigen. Opvallend, maar niet schreeuwend, bescheiden qua performance maar van uitmuntende kwaliteit.

Portfolio Details

Call Now Button