Mango Project

Mango Project

Winkel Project Mango.

Via een interieur intermediair hebben wij de opdracht gekregen om voor Mango Mobility diverse LED frames te produceren en te monteren.

Het was de wens van de intermediair was om zwarte LED frames binnen het nieuwe interieur te integreren. Doordat zwart de lichtopbrengst verminderd is er voor gekozen om enkel de buitenzijde te coaten, zodat de uitmuntende lichtopbrangst van onze LED modules gewaarborgd bleef.

Beurswand.nl heeft de productie van de frames en de prints verzorgd tot en met de montage.

external

Het Project

De wens van de intermediair van Super B was om zwarte LED frames binnen het nieuwe interieur te integreren.

Onze Rol

Doordat zwart de lichtopbrengst verminderd is er voor gekozen om enkel de buitenzijde te coaten, zodat de uitmuntende lichtopbrangst van onze LED modules gewaarborgd bleef. Beurswand.nl heeft de productie van de frames en de prints verzorgd tot en met de montage.

Resultaat

Een prachtige showroom vol mooie LED frames welke een verbinding vormen tussen interieur en product. De zwarte lijsten icm met kleurrijke en vrolijke beelden zorgt voor een optimale productpresentatie.


More Information

De wens was om zwarte LED frames binnen het nieuwe interieur te integreren. Doordat zwart de lichtopbrengst verminderd is er voor gekozen om enkel de buitenzijde te coaten, zodat de uitmuntende lichtopbrangst van onze LED modules gewaarborgd bleef. Beurswand.nl heeft de productie van de frames en de prints verzorgd tot en met de montage. Het resultaat was een prachtige showroom vol mooie LED frames welke een verbinding vormen tussen interieur en product. De zwarte lijsten icm met kleurrijke en vrolijke beelden zorgt voor een optimale productpresentatie.

Portfolio Details

Mooi resultaat

author

Sophie de BieMarketeer

Call Now Button