Modulaire Standbouw

Modulaire Standbouw

Het modulaire beursstand systeem (M-Series) van Beurswand is verkozen tot meest innovatieve modulaire standbouw-systeem. Waarom kiezen voor modulaire zelfbouw beursstands van Beurswand.nl?

✅ Eenvoudig door één persoon op te bouwen

✅ Schaalbaar, lichtgewicht en herbruikbaar

✅ Uitbreidbaar met ledverlichting, tv of pantry

✅ Modulaire beursstands van hoogwaardig aluminium

Modulair Bouwen

Onze modulaire zelfbouw stands zijn te huur en te koop. Bent u van plan om vaker aan een beurs deel te nemen? Dan is het waarschijnlijk voordeliger om een beursstand te kopen.

Modulaire standbouw biedt u als ondernemer veel flexibiliteit
De stands zijn uit te breiden met accessoires zoals tv’s en led-verlichting. Ook zijn de modulaire presentatie systemen gemaakt van lichtgewicht aluminium waardoor ze eenvoudig door één persoon zijn op te bouwen en ideaal zijn om te transporteren.

PRIJSWINNEND SYSTEEM

Verkozen tot meest innovatieve modulaire standbouw-systeem.

VEEL BASISFRAMES

Door slim te combineren is nagenoeg elke standaard maat te realiseren.

DUBBELZIJDIGE AFWERKING

Het M-serie systeembouw systeem kan aan weerszijden verschillend worden afgewerkt.

PLAATWERK EN TEXTIEL

Afwerking met zowel plaatmateriaal als textiel met “peesafwerking”.

UITBREIDBAAR MET ACCESSOIRES

Nagenoeg alle denkbare accessoires zijn beschikbaar bij mobiele standbouw.

DUURZAAM EN ECOLOGISCH

Milieuvriendelijk gefabriceerd en duurzaam in gebruik.

Bouw Uw Perfecte Beursstand in 4 Eenvoudige Stappen

Beurswand.nl biedt meerdere soorten frames aan, zodat u uw beurswand volledig naar wens kunt laten ontwerpen. Onze frames zijn modulair, waardoor u de opbouw te allen tijden kunt aanpassen. Dit maakt het bezoek aan verschillende beurzen gemakkelijk: u past het modulaire systeem op maat aan.

Klaar om uw beurswand uit te breiden? Maak gebruik van uw bestaande beursmaterialen en koppel hier nieuwe frames aan. Bekijk al onze framemogelijkheden: gebogen frames, led frames en deuren.

U kleedt uw frames aan met de stoffering die het best bij uw merknaam past. Geprint textiel is de standaard. U kunt het textiel in de kleuren van uw merknaam printen of uw logo erop laten printen.

Indien u heeft gekozen voor led frames, dan combineert u deze met led textiel. Dit textiel zorgt ervoor dat de kleuren extra van het doek afspatten.

Creëer meer privacy en rust met akoestisch doek. Beurzen zijn doorgaans behoorlijk rumoerig. Het akoestische doek absorbeert geluid, zoals in een studio. Het is ook mogelijk om voor een geheel andere aankleding te kiezen door middel van plaatmaterialen, bestaande uit: hout, aluminium of pvc.

Accentueer uw beursstand door de inzet van accessoires. Denk aan: led spots, schappen om uw product te presenteren, televisies om een kijkje in de keuken te geven en hangers om uw wanden een huiselijke en persoonlijke sfeer te geven.

Soms vertaalt een beurswand op zich nog onvoldoende waar uw product of dienst voor staat. Accessoires zorgen ervoor dat uw organisatie volledig tot zijn recht komt, zodat bezoekers in een oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat en u hun interesse wekt.

Maak uw beursstand compleet met diverse beursmaterialen. Afhankelijk van de opstelling van uw beurswand richt u deze in met een gepast interieur. We adviseren om minstens een balie of zithoek te creëren, zodat bezoekers uitgenodigd worden om het gesprek met u aan te gaan.

De ervaring is dat een zithoek of statafel van nature aanspoort om aan te sluiten. Op deze manier krijgt u de kans om zoveel mogelijk bezoekers in te lichten, een gedegen indruk achter te laten en uw naamsbekendheid te vergroten.

2 Soorten Modulaire Frames

Permanent Line

De “Permanent Line” is bijzonder populair voor snelheid bij het bouwen van een zelfbouw stand en bij permanente opstellingen in bijvoorbeeld (winkel)interieurs.

Dit modulaire standsysteem biedt door het uitgebreide productaanbod de mogelijkheid om nagenoeg ieder beursstand ontwerp te kunnen realiseren. De Permanent Line biedt dezelfde combinatie functionaliteiten als de Assembly Line, maar de frames worden in één geheel geleverd. Dit bespaart opbouwtijd, maar vraagt wel meer transport- en opslagruimte.

Modulaire-Standbouw-Permanent-Line
Modulaire-Standbouw-Assembly-Line

Assembly Line

De “Assembly Line” is uitgevoerd met ons “Quick Lock” presentatiesysteem. Met dit systeem is ieder frame ongeacht haar formaat door een onervaren gebruiker binnen 90 seconden in elkaar te zetten. Voor de professionele gebruiker is het slechts “seconden werk” om losse framedelen te transformeren in een robuust frame.

Door de mogelijkheid de modulaire frames te (de)monteren kunt u fors besparen op het volume ten tijde van transport en opslag. Het volume kan met 80% worden gereduceerd, hetgeen aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen op kan leveren gedurende transport.

Nederlands Product

Beurswand fabriek

Perfectie in Productie

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Milieubewuste Productie

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beurswand print en visual

Textiel Prints en Visuals

Een modulair presentatiesysteem wordt met textiel prints of plaatmateriaal afgewerkt. Kies uit onder andere deze afwerkingen:

  • Textiel met lichtblokkerende eigenschap
  • Ledtextiel dat van achteren belicht kan worden
  • Akoestisch textiel (geluidsdempend)
  • MDF plaatmateriaal
  • Aluminium plaatmateriaal
  • Pvc plaat (Forex)

Al onze visuals zijn herbruikbaar en kreukvrij. Graag komen we bij u langs om u meer informatie te geven over de beste wandafwerking voor uw modulaire standbouw-systeem. Neem direct contact op of lees meer:

Beurswand frame

Systeembouw Frames

Beurswand.nl levert mobiele standbouw en modulaire stands in diverse vormen en maten. U heeft de keuze uit de volgende frames:

  • Gebogen en rechte frames
  • Modulaire frames met ledverlichting
  • Modulaire deurkozijnen en deuren (inclusief slot)

Met een modulaire deur kunt u eenvoudig een vergaderruimte creëren voor sales- en adviesgesprekken. Door de wanden van deze ruimte met akoestisch doek te bekleden, wordt omgevingsgeluid sterk gedempt. Ook vindt u in ons assortiment enkel- en dubbelzijdige ledframes waarmee u het frame aan één of meerdere kanten kunt verlichten. Daarnaast is het modulaire standbouw-systeem uitbreidbaar met diverse accessoires.

Modulaire Basis Beursstand Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Huren vanaf € 899,-
Kopen vanaf € 2.199,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Huren vanaf € 1.499,-
Kopen vanaf € 3.499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Huren vanaf € 2.149,-
Kopen vanaf € 4.999,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Huren vanaf € 1.399,-
Kopen vanaf € 3.299,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Call Now Button