Beursstand Inrichting

Beursstand Inrichting

U heeft een beursstand type, ontwerp en grootte gekozen. Maar u mist de beursstand inrichting nog. Daar kan Beurswand.nl u ook mee helpen!

Omdat het beursstand systeem van Beurswand.nl modulair is kunt u – per beurs – zelf bepalen welke beursstand inrichting praktisch is. Ons product assortiment biedt verschillende toevoegingen aan uw inrichting die functionele waarde bieden, zoals balies, pantries, verlichting of een bar.

U kiest zelf of u deze inrichting iedere beurs aan uw beursstand ontwerp toevoegt.

Dat is het voordeel van een beursstand met een modulair standbouw systeem.

Lees hieronder meer over de verschillende standaard toevoegingen die wij aanbieden en welke specificaties ze hebben. De mogelijkheden zijn breed, dus er is altijd een mogelijkheid die aansluit bij uw wensen.

Heeft u toch nog vragen? Laat ons team u dan terugbellen met meer informatie en uitleg.

Beursstand inrichting pantry televisie

Pantry in uw Beursstand

Een afsluitbare pantry geïntegreerd in uw beursstand; wel zo makkelijk!

Met de M-serie in combinatie met het deurenprogramma kan eenvoudig een mooie afsluitbare pantry gecreëerd worden. Met een pantry in uw beursstand geeft u de stand niet alleen meer uitstraling maar beschikt u tegelijkertijd over een afsluitbare ruimte waarin u de mogelijkheid heeft om spullen uit het zicht op te slaan.

Hierbij moet u denken aan producten, kleding, POS materiaal, laptops, etc. Wij adviseren altijd om een stroompuntaansluiting in de pantry aan te leggen waarmee u telefoons, laptops en andere devices uit het zicht kan opladen.

Daarnaast is het ook mogelijk een koelkast en of een koffiemachine in de pantry te plaatsen en kan de pantry voorzien worden van schappen. Ook een kapstok om uw jassen en andere aanverwante producten aan op te hangen behoort tot de mogelijkheden.

De pantry is afsluitbaar door middel van deur voorzien van een cilinderslot, waarmee uw spullen tijdens maar ook na de beurs veilig en uit het zicht kunt opslaan.

Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden.

Beursstand pantry
Pantry in beursstand
Modulaire standbouw met pantry

Deze Beursstand Voorbeelden hebben een Pantry

Beursstand wrap
Complete veelzijdige beursstand
Voorbeeld betaalbare beursstand
Beursstand Travelaer
Beursstand Travelaer

Deze opvallende beursstand hebben we gerealiseerd voor Travelaer. Het mooie design in combinatie met de tafels en stoelen is zeer uitnodigend voor bezoekers. Wederom een succesvolle beursdeelname van een van onze klanten!

Beursstand Uneek
Beursstand Uneek

Met ledframes van Beurswand zorgt u bijvoorbeeld dat uw stand opvalt bij bezoekers.


Balie in uw Beursstand

U kunt er voor kiezen om uw beursstand in te richten met een of meerdere balies.  Een balie is niet alleen een eyecatcher op uw beursstand maar tegelijkertijd ook handig om als statafel te gebruiken en om uw POS materiaal of give aways op te leggen.

Beurswand heeft beursbalies in verschillende mate en vormen. Afhankelijk van wat u wenst kunnen de verschillende beursbalies uitgevoerd worden met schappen en eventueel deuren.  Dat biedt u de mogelijkheid om er spullen in op te bergen.

Afhankelijk van wat u wenst heeft u de keuze tussen verschillende kleuren mbt het bovenblad.

Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden.

Modulaire standbouw Exposure
Modulaire standbouw Exposure televisie beursstand
M-series modulaire standbouw - Beurswand

Deze Beursstand Voorbeelden hebben een Balie

Beursstand Expo
Beursstand inrichting pantry televisie
Beursstand wrap

Bar in uw Beursstand

Steeds vaker zien we dat beursstands worden uitgerust met een bar. De beurs is er tenslotte voor om met geïnteresseerde potentiele klanten in contact te komen.  Waar kan dat beter dan aan een bar onder het genot van een hapje en een drankje?

Beurswand beschikt over verschillende barren al dan niet voorzien van een spoelbak en tapinstallatie. De barren zijn er in verschillende afmetingen en vormen zodat deze naar wens in uw beursstand kan worden neergezet. Of u nu een rechte lange bar zoekt, een L vorm of een U bar, beurswand heeft het allemaal in huis.

De bar kan voorzien worden van bedrukte prints  waarmee u de bar een eigen gezicht kan geven. Uiteraard geheel in lijn met uw beursstand. Helemaal het einde is om de bar rondom met LED uit te verlichten.  In dat geval beschikt u over een echte eyecatcher in uw stand en maakt het de stand helemaal af.

Indien u wenst levert beurswand ook barkrukken en bedrukte bierviltjes met uw bedrijfsnaam en of boodschap daarop geprint.

Beurswand Uneek
Beursstand DuraVision

Beursstand Verlichting

Je hebt een mooi design laten maken voor een beursstand en komt er op de beurs zelf achter dat de stand in een donkere hoek staat of tussen verlichte beursstands van je buurman. Jouw beursstand valt in het niet en erger nog je boodschap aan het publiek valt onvoldoende op.

beurswand spot leds

Veel beursdeelnemers onderschatten het belang van goede verlichting. Het is vaak de sluitpost op de begroting.  Maar dat is volkomen onterecht. Goede verlichting maakt of breekt de stand. Wat men vaak vergeet is dat beurshallen van zichzelf donker zijn. Juiste verlichting is dan van belang om de stand zodanig uit te lichten dat de boodschap bij het publiek goed overkomt.

Met de LED design spots van beurswand kunt u de stand perfect aanlichten.  Naast een goede aanlichting maakt het de stand helemaal af.

spot beurswand led verlichting
beurswand led spot design


Laat ons u óók helpen met Beursdeelname AdviesProjectmanagementRealisatie Beursstand

Advies bij Beursdeelname

Scroll direct naar Advies

Wij adviseren u graag over uw beursdeelname.

✅ Beursstand Ontwerp (Vorm en Inrichting)

✅ Beursstand Design (Visuals)

✅ Tips en Checklist bij Beursdeelname

Projectmanagement

Scroll direct naar Projectmanagement

Wij managen graag uw project.

✅ Projectplanning

✅ Leveranciersmanagement

✅ Logistiek

Beursstand Realisatie

Scroll direct naar Realisatie

Wij realiseren graag uw beursstand.

✅ Transport

✅ Op- en Afbouw

✅ Opslag Beursstand

Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Call Now Button