Presentatiewand

Presentatiewand

Laat uw bedrijf opvallen op beurzen met een hoge kwaliteit presentatiewand van Beurswand.nl. Al onze beurs presentatiewanden zijn modulair en eenvoudig door één persoon op te bouwen. Een presentatiewand huren voor 3 weken is al mogelijk vanaf € 899,-. Kies ervoor om een presentatiewand te kopen als u verwacht vaker aan een beurs deel te nemen. Na 3 beursdeelnames heeft u de kosten er al uit!

✅ Presentatiewand huren of kopen

✅ Presentatiewanden op maat: bepaal zelf de afmetingen

✅ Herbruikbare bedrukking

✅ Voor ontwerp, productie en op- en afbouw

Naast het ontwerp en de productie van het beursmateriaal, helpen we u graag met transport of op- en afbouw. Neem contact op met onze specialist voor een gratis adviesgesprek.

Presentatiewand Huren

Een presentatiewand huren is vooral handig als u niet vaak aan beurzen en congressen deelneemt. Wij zorgen voor hoogwaardige visuals en maken een ontwerp voor u. Eventueel helpen we u met het reserveren van de beursvloer en zetten we de wand op locatie in elkaar. U huurt ook eenvoudig aanvullende beursmaterialen zoals een afgesloten opbergruimte, ledspots, tv’s of barkrukken.

PRESENTATIEWAND HUREN VANAF € 899,-

Presentatiewand Kopen

Vaak is het kopen van een presentatiewand voordeliger dan huren. Al na 3 beursdeelnames heeft u de ontwerp- en materiaalkosten eruit. De presentatiewand neemt weinig ruimte in beslag als u hem wilt opbergen en is makkelijk uitbreidbaar. Eventueel kunt u ook beursmeubelen, tv’s en ledspots bijbestellen en verzorgen wij de opslag, op- en afbouw van uw beursmateriaal.

PRESENTATIEWAND KOPEN VANAF € 2.199,-

PRESENTATIEWAND BEURS BESTELLEN

Een presentatiewand voor uw beurs bestelt u gemakkelijk en snel op Beurswand.nl. In het stappenplan hieronder leggen we uit hoe u een presentatiewand huurt of koopt. Voor een gespecificeerd voorstel vraagt u een offerte aan.

VOORDELEN PRESENTATIEWAND HUREN:

Een presentatiewand huren biedt u veel gemak en is al mogelijk voor een minimale duur van 3 weken.

✅ Een presentatiewand huren is goedkoper. Kopen is alleen voordeliger vanaf drie deelnames.

✅ Ook kunt u diverse gadgets huren, zoals tv’s. Deze dure producten hoeft u dan ook niet aan te schaffen.

✅ Transport en opslag van de beurswand laat u gemakkelijk regelen door ons.

VOORDELEN PRESENTATIEWAND KOPEN:

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een presentatiewand aan te schaffen.

✅ Bij meerdere deelnames (vanaf drie keer) is het goedkoper dan huren.

✅ Dankzij het modulaire systeem is het altijd mogelijk om uw presentatiewand uit te breiden.

✅ Dankzij ons innovatieve standbouwsysteem bouwt u eenvoudig de presentatiewand op en af. Hierdoor is deze compact op te bergen, wat tevens gemakkelijk is voor het vervoer van en naar de beurs.

Vaker op Beurzen of Evenementen?

Wanneer u regelmatig aanwezig bent op beurzen of evenementen is het mogelijk verstandiger om een beursstand te kopen. Als u van plan bent om meer dan drie keer een beurs te bezoeken, heeft u de kosten van het beursstand kopen er al uit. De huurprijs is namelijk circa 35% van de totale koopprijs.

Als u geen ruimte heeft om de beursstand op te slaan bieden we ook beursstand opslag aan. Bij de volgende beursdeelname vervoeren we de stand weer naar de beurslocatie, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.


Uw Presentatiewand Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U stelt op twee manieren een presentatiewand samen: gebruik onze configurator of bekijk onze voorbeelden. Van hieruit bepaalt u wat voor soort opstelling het best bij uw wensen aansluit. Vervolgens heeft u keuze uit de volgende elementen:

  1. Frames: rechthoekig of rond
  2. Stoffering: geprint textiel of plaatmateriaal
  3. Accessoires: led spots, schappen, tv’s of hangers

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Aanvullende opties Huurprijs Koopprijs
Laminaat € 13,- per m² € 13,- per m²
Pantry Vanaf € 796,- Vanaf € 2.389,-
Ledspots Vanaf € 53,- Vanaf € 160,-
Tv Vanaf € 314,- Op aanvraag
Schappen Vanaf € 100,- Vanaf € 300,-
Afwerking wanden Vanaf € 9,- per m² Op aanvraag
4-persoonstafels € 99,- per stuk per dag Op aanvraag
8-persoonstafels € 227,- per stuk per dag Op aanvraag
Stoelen € 13,- per stuk per dag Op aanvraag
Barkrukken € 12,- per stuk per dag Op aanvraag

Ook helpen we u graag met het reserveren van de beursvloer, transport, op- en afbouw, catering en opslag.

U hoeft alleen te zorgen dat er personeel bij de stand aanwezig is.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Beurswand service Prijs
Transport Vanaf € 99,-
Op- en afbouw Vanaf € 899,-

Heeft u alle stappen voltooid? Dan hebben wij alle benodigde informatie om u een prijsindicatie te geven van uw presentatiewand. Vraag eenvoudig een gespecificeerde prijsopgaaf aan via onderstaand telefoonnummer.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 24 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Kies Presentatiewand in de Geschikte Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Presentatiewand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Presentatiewand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Presentatiewand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Presentatiewand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Beursstand wrap

Presentatiewand in een kop opstelling

Een beursstand in een kop opstelling heeft één standwand. Deze kunt u uitbreiden met een laminaatvloer, tafel, stoelen, mobiele balie en ledspots. Zowel het huren als het kopen van deze producten is mogelijk. Uiteraard kunt u ook eigen meubilair en visuals gebruiken.

Te huur vanaf € 899,-

Presentatiewand in een eiland opstelling

Met standwanden in een eiland opstelling heeft u verschillende mogelijkheden. Een standaard eiland opstelling heeft vier standwanden waarvan de lange zijden twee meter en de korte zijden een meter zijn. U heeft aan iedere kant een meter loopruimte. De opstelling is ook in andere afmetingen beschikbaar: u bepaalt zelf de breedte en hoogte van de wanden. Met standwanden in een eilandopstelling bent u goed zichtbaar vanuit iedere looprichting. De kans is daarom groter dat u meer bezoekers naar uw beursstand trekt.

Te huur vanaf € 1.399,-

Complete veelzijdige beursstand
Beursstand huren voorbeeld

Presentatiewand in een hoek opstelling

Bij een beursplek op een hoek is de hoek opstelling perfect. Met twee standwanden sluit u zichzelf voldoende af van andere beursstands, zodat u rustig kunt praten met uw potentiële klanten. De achterkant van de standwanden zijn netjes afgewerkt.

Te huur vanaf € 1.499,-

Presentatiewand in een tussen opstelling

Wanneer u tussen twee beursstands in staat, is een tussen opstelling ideaal. De tussen opstelling bestaat uit drie standwanden. U kleedt de standwanden gemakkelijk aan met banners, tv’s en ledspots. Wilt u graag uw spullen kunnen opbergen? Bestel dan een pantry bij uw beursstand. Een pantry is een opbergruimte met een deur.

Te huur vanaf € 2.149,-

Beursstand pantry

Call Now Button