Exposure Systems Euroshop

Exposure Systems Euroshop

Beursstand Project Exposure Systems Euroshop.

Ons zusterbedrijf Exposure Systems is de leverancier van modulaire beursstands in grote volumes. Op de Euroshop 2017 was Exposure Systems natuurlijk ook aanwezig met een beursstand geconstrueerd van onze Modulaire M-Series uit de Assembly Line.

In deze beursstand zijn verschillende onderdelen uit het programma gebruikt, zoals een 3,5 meter hoog led display, gebogen frames met oranje Forex afwerking en de permanente frames waarmee een 6 meter hoge beurstoren is samengesteld.

external

Het Project

Ontwerp een Beursstand waarin alle onderdelen uit het product programma van Beurswand.nl aanwezig zijn.

Onze Rol

We hebben een beursstand ontworpen waarin rechte frames, gebogen frames, LED, een balie en een professionele afwerking aanwezig zijn.

Resultaat

Het resultaat op de foto spreekt voor zich. Het is een mooie ‘showcase’ beursstand geworden waar onze zuster organisatie – Exposure Systems – veel kwalitatieve gesprekken heeft kunnen voeren.


More Information

DE OPBOUW VAN DE EXPOSURE SYSTEMS BEURSSTAND

1. DE FRAMES VAN EXPOSURE SYSTEMS

Voor de beurswand is gebruik gemaakt van diverse gebogen frames. Dit geeft het design een extra opvallend uiterlijk. De beurswand is aansprekend door de hoge bogen, maar ook door de wanden die doorlopen in de vloer en de balie.

2. DE VISUALS

Achter in de beursstand hebben we diverse led panels met textiel bevestigd. Deze lampen zorgen dat de standwand een echte blikvanger is. De rest van de opstelling is bekleed met hoogglanzend plaatmateriaal. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling.

3. DE ACCESSOIRES

Omdat er in dit voorbeeldmodel zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van opvallende elementen heeft deze beursstand de volgende accessoires:

4. DE AANVULLENDE MATERIALEN

Om de beursstand een high-tech uitstraling te geven, is er gekozen voor een hoogglans vloer in dezelfde stijl als de wandstand zelf. De beursstand is ingericht met drie verschillende soorten zitplekken: een tafel met bijpassende stoelen, een losstaande statafel en een overdekte balie.

TUSSENOPSTELLING STANDWAND

Een tussenopstelling is een U-vormige beursstand. Kies na de vorm van de opstelling voor: de afmetingen, het type vloer en textiel of led stoffering. Een tussenopstelling heeft standaard een oppervlakte van 4 bij 3 meter en een hoogte van 2,5 meter.

Call Now Button