Beurswand

Een pop up beurswand is de ideale mobiele presentatie oplossing

Staat er binnenkort een beurs of congres op de agenda waaraan uw bedrijf deelneemt? Bent u hiervoor op zoek naar een mobiele presentatie oplossing? Zoek niet verder, want bij Beurswand bent u aan het juiste adres. Beurswand beschikt over de nieuwe generatie pop up beurswand. Deze nieuwe generatie beschikt over een sterk verbeterd systeem en is dé ideale oplossing wanneer u aan een beurs, evenement of congres deelneemt.

    • Beurswand kopen vanaf € 499,-
    • Beurswand huren vanaf € 199,-
    • Leverbaar binnen 1 week

Een mobiele beurswand van Beurswand

Bij Beurswand kunt u dus terecht voor een ideale mobiele presentatie oplossing voor uw beursdeelname, in de vorm van een pop up beurswand. Dit verbeterde pop up systeem is eenvoudig op en af te bouwen. Bovendien is de wand ook nog eens gemakkelijk te transporteren. De pop up wand is namelijk verpakt in een compact trolley-tas.

De pop up beurswand is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, afhankelijk van uw behoefte. Daarnaast wordt de pop up wand nauwkeurige afgewerkt met geprint textiel. Mede dankzij deze afwerking is de nieuwe generatie pop up wanden sterk verbeterd ten opzichte van voorgaande wanden. Het textiel wordt strak afgespannen, voor een verbluffend eindresultaat.

Huren van een geschikte beurswand

Het huren van een pop up beurswand behoort tot de mogelijkheden bij Beurswand. Het huren van een wand is ideaal wanneer u deze eenmalig nodig heef voor een beurs, congres of ander evenement. Kopen is dan niet nodig. Bij Beurswand kunt u eenvoudig een pop up beurswand huren. De standaard verhuur-termijn bedraagt maximaal 7 werkdagen, maar verlengen is mogelijk tegen een meerprijs.

Wanneer u besluit een pop up wand te huren, kunt u het ontwerp voor de print aanleveren en ontvangt u doorgaans binnen 5 werkdagen uw pop up wand op een door u gekozen locatie in Nederland.

Kopen van een pop up beurswand

Naast het huren van een pop up beurswand, behoort kopen ook tot de mogelijkheden bij Beurswand. Dit is met name een verstandige keuze wanneer u regelmatig aan beurzen, evenementen en congressen deelneemt met uw bedrijf. Kopen is dan op de langere termijn de voordeligste optie. Doorgaans haalt u na 3 beursdeelnames de kosten voor het ontwerp en de materialen er namelijk al uit.

Vanaf €499,- kunt u al een pop up beurswand aanschaffen. Wanneer u een beperkt budget heeft, is dit dus een goedkope beurswand. Dat is ideaal, want zo kunt u uw budget zonder problemen in de hand houden

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste beurswand of wilt u graag een pop-up beurswand op maat? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons en we helpen u verder.

Het combineren van pop up beurswanden

Beurswand.nl verkoopt en verhuurt uit modulaire beursstands. De uitstraling van de beursstand opgebouwd uit aluminium frames is professioneler en de zichtbaarheid en mogelijkheden zijn groter.

U huurt al een modulaire beursstand voor slechts een iets grotere investering dan de kosten van een pop-up beurswand.

Modulaire Beursstands bieden nog meer zichtbaarheid

Beurswand.nl verkoopt en verhuurt ook modulaire beursstands. De uitstraling van de beursstand opgebouwd uit aluminium frames is professioneler en de zichtbaarheid en mogelijkheden zijn groter.

U huurt al een modulaire beursstand voor slechts een iets grotere investering dan de kosten van een pop-up beurswand.

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Huren vanaf € 899,-
Kopen vanaf € 2.199,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Huren vanaf € 1.499,-
Kopen vanaf € 3.499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Huren vanaf € 2.149,-
Kopen vanaf € 4.999,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Huren vanaf € 1.399,-
Kopen vanaf € 3.299,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Verlichting en inrichting van uw beursstand

Naast het ontwerp en de productie van uw beurswand, kunt u bij Beurswand ook terecht voor de verlichting en inrichting van uw beursstand. Dat is ideaal, want zo kunt u direct alles regelen dat nodig is voor een succesvolle beursdeelname. De pop up wand kan tevens als verlichte wand worden uitgevoerd. Hierbij wordt er gewerkt met LED verlichting.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om led-spots aan te brengen. De beurswand inrichting kunt u tevens door Beurswand laten verzorgen. Zo kunt u uw beursstand aankleden met pantry’s, balies, barkrukken, sta-tafels en nog veel meer.

De keuze is geheel aan u. Beurswand adviseert u hier uiteraard graag bij.


Beursstand Voorbeeld Ontwerpen

Er zijn vele opties wat betreft beursstands. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden. Bekijk ook onze pagina beursstand voorbeelden voor meer informatie over de beursstands die we verkopen.


Kies voor Standbouw van Beurswand.nl

Met een hoogwaardige beursstand van Beurswand.nl weet u dat u professioneel kunt presenteren op uw beurs. We helpen u niet alleen met het transport en de op- en afbouw, maar ook met het standontwerp en de inrichting van uw beursstand. Alles wordt van a tot z voor u geregeld. We verzorgen ook beursstand accessoires en visuals, zodat u de perfecte beurspresentatie kunt geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om stoelen, tafels, verlichting, tv-schermen en catering door ons te laten verzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat uw personeel aanwezig is bij de beursstand.


Contact opnemen met Beurswand

Ook wanneer u beursstand wilt huren, is maatwerk mogelijk. Vertel ons uw wensen en we gaan voor u aan de slag. Neem telefonisch of via e-mail contact op.

Call Now Button