Checklist Beursdeelname

Checklist voor Succesvolle Beursdeelname

Een goede planning voorafgaand aan de beurs is essentieel om het overzicht te behouden. “Welke klanten willen we”, “wat willen we uitstralen” en “binnen welke termijn willen we dit bereiken” zijn slechts enkele stappen die je met je team dient te doorgronden.

Daarom hebben we een korte opsomming in de vorm van een checklist gemaakt om u mee te nemen in de vragen die u met de – interne – belanghebbenden moet beantwoorden. Beurswand helpt u graag al vanaf punt 1, dus ook al heeft u een korte vraag, bel of kom langs, we helpen graag!

Doelstelling
Wat willen we bereiken? Wie willen we bereiken? Wat is onze boodschap?
Keuze Beurs
Welke beurs of beurzen is het meest geschikt voor ons bedrijf?

Onze tip: Bekijk de beursagenda en bestudeer goed de bezoekersprofielen van vorige edities.

Budget
Wat is, kijkend naar de doelstelling en de keuze van de beurs, een passend budget. Is dit budget voor handen? Zijn er alternatieven?
Beursstand Keuze

Waar gaan we staan, wat is logisch. Wat is haalbaar? Hoeveel ruimte hebben we minimaal nodig? Met hoeveel mensen moeten we de stand bemannen?  Wie zijn dit en zijn zij voldoende in staat om de boodschap kwalitatief over te dragen?

Type Standlocatie

4 zijden open (Eilandstand), 3 zijden open (Kop stand), 2 zijden open (Hoekstand), of 1 zijde open (Tussenstand). De uiteindelijke locatie is soms afhankelijk van de plaats die u toegewezen krijgt door de beursorganisator. Maar soms kiest u een specifieke locatie – bijvoorbeeld een eilandstand – op basis van uw doelstelling of budget.

Ontwerpfase Beursstand

Heeft u – mogelijk op voorspraak van uw reclamebureau – een bepaald type ontwerp in gedachten? Deel deze dan zeker met ons! Wij kunnen u ook helpen met om tot een passend ontwerp te komen. Eventueel zelfs met behulp van geselecteerde designers waar wij al goede ervaringen mee hebben.

Realisatiefase

Dit is de fase waarin de fysieke bouw de – onderdelen van uw beursstand – gebeurt. Doorgaans is dit enkele weken voor transport naar uw beurslocatie. We houden er niet van iets aan het toeval over te laten. Mocht er iets ontbreken of wil je graag nog een kleine wijziging doorvoeren, dan is daar in deze fase meestal nog wel een mogelijkheid voor.

Transport

We verpakken de stand en maken deze transportklaar. Afhankelijk van de bestemming en de omvang transporteren wij deze zelf of werken we hierin samen met gerenommeerde partners.

Opbouw en Levering

De stand wordt desgewenst op de beurslocatie voor u opgebouwd. Samen met 1 van onze medewerkers wordt de stand opgeleverd, wat feitelijk betekent dat u een finale inspectie doet of de beursstand naar plan en wens is gerealiseerd.

Afbouw

Nadat de beurs ten einde is kunnen wij de stand eventueel ook weer voor u afbouwen en transportklaar maken voor de volgende bestemming of voor de opslag.

Opslag

Beurswand.nl biedt optioneel ook de mogelijkheid om de beursstand voor u in onze opslag te plaatsen. Dat kan zeker handig zijn indien u zelf niet beschikt over – ruimte in – een magazijn. Bij binnenkomst controleren we de stand dan op volledigheid en de staat waarin de onderdelen verkeren. Indien hier geen bijzonderheden zijn waargenomen gaat uw stand in de opslag. Klaar voor een volgend evenement!

Beursstand huren bij Beurswand

Wilt u ook graag succesvol deelnemen aan een beurs? Huur of koop dan een beursstand bij Beurswand. Als full service standbouwbedrijf helpen we u met het ontwerp, transport en de op- en afbouw.

U kunt zelfs professioneel personeel inhuren om uw beursstand voldoende bemand te houden tijdens de beurs. Neem telefonisch of per e-mail contact op om alle mogelijkheden te bespreken.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Call Now Button