Beurswand Kopen

Beurswand Kopen

Bent u op zoek naar een mobiele presentatie oplossing? Maak dan kennis met onze nieuwe generatie pop-up beurswanden. Dit sterk verbeterde pop-up systeem is ideaal wanneer u een evenement, congres en of beurs heeft.

Het systeem is eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Bovendien is de beurswand makkelijk te transporteren. De beurswand is verpakt in een compacte trolly-tas.

De beurswand wordt afgewerkt met een pees doek (geprint textiel). Dat maakt ook dat deze pop-up wanden sterk verbeterd zijn t.o.v. de voorgaande versies. Door het textiel print strak af te spannen ontstaat een verbluffend resultaat.

De pop- up beurswand is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

De pop-up beurswand is er al vanaf € 299,-. Dus ook wanneer het budget beperkt is, biedt beurwand.nl een oplossing die voorziet in uw behoefte. Bestel eenvoudig uw pop-up beurswand op Beurswand.nl

Beurswand vliegtuig

Verlichte Beurswand

De pop-up beurswand is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan ook als verlichte wand worden uitgevoerd. In dat geval wordt er Led verplichting (back-lit) in geplaatst. Een led verlichte pop-up beurswand springt er echt uit en maakt het verschil. Op deze manier brengt u de boodschap wel heel prominent in beeld.

Naast een compleet verlichte pop-up LED beurswand, kunt u de standaard pop-up beurswand uiteraard voorzien van verlichting. Met Led spots (pendelspots) wordt de beursstand uitgelicht. Zeker waar het licht niet optimaal is het gebruik van de spots aan te raden.

AccessoiresMeubulairInrichting voor uw Beurswand

Naast uw pop-up beurswand biedt beurswand.nl u diverse opties om uw beurswand verder aan te kleden. Zo kunt u gebruik maken van balies in diverse afmetingen. Een balie is eigenlijk onmisbaar als u aan een beurs, evenement of congres deelneemt. Een balie kleedt de stand niet alleen af  maar is ook praktisch. Zo kunt u diverse spullen opbergen in de balie en tentoon stellen (folders, pennen etc. ). De balie gebruiken als een ontvangst- en of registratiedesk is gewoonweg super praktisch en eigenlijk onmisbaar.

U kunt de stand verder aankleden of inrichten door er meubels in te plaatsen. Wist u dat Beurswand.nl diverse meubels verhuurt? Van barkrukken en statafels tot aan luxe meubilair.

De plaatsing van een roller-up banner of Beach flag op ow stand verhoogd de attentiewaarde.

Beurswand accessoire bevestiging
Beurswand accessoire voet
Beurswand tas

Verschillende Beurswanden Eenvoudig Combineren

Het pop-up beurswand systeem is zo uitgevoerd dat meerdere afzonderlijke beurswanden met elkaar koppelbaar zijn. Dit maakt het systeem semi modulair. Door meerdere pop-up beurswand systemen met elkaar te verbinden door middel van een magnetische koppeling, ontstaat er een budget stand van formaat.

Beurswand.nl adviseert u graag over de mogelijkheden.

Beurswand Kopen of Beursstand Huren?

Beurswand Kopen

✓ Licht gewicht
✓ Makkelijk te transporteren in personen auto
✓ Binnen 15 minuten te (de)monteren door 1 persoon
✓ Semi modulair, meerdere combinaties mogelijk
✓ LED verlichting optie
✓ Voor elk budget een oplossing

Beursstand Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ maximale exposure
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Flexibel

Bouw uw beurswand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, of varieer.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Koop uw beurswand al vanaf € 299,-.

Full Service

Een beurswand kunt u eenvoudig zelf vervoeren en op- en afbouwen. Wilt u toch dat wij u hiermee helpen kan dat uiteraard ook.

Maatwerk

Beurswanden op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Call Now Button