Beursstand Typen

Beursstand Typen

Beursstands ontwerpen zijn onder te verdelen in 4 Typen. Beursstands hebben een Hoek Opstelling, Tussen Opstelling, Kop Opstelling of Eiland Opstelling. Welke u nodig heeft is afhankelijk van de locatie die op de beurs heeft gekozen, of toegwezen heeft gekregen.

Hieronder leest u wat de verschillen zijn en hoe ze worden ingericht en afgewerkt.

Met ons Modulaire Standbouwsysteem kunt u met gebruik van dezelfde frames uw beursstand steeds als een ander Beursstand Type opbouwen. Mogelijk heeft u dan alleen wel aangepaste visuals voor uw beursstand nodig.

Beurswand hoekopstelling

HOEK OPSTELLINGEN

Met een beursstand in een hoek-opstelling heeft u een 90 graden inloop mogelijkheid. Daardoor ideaal en op maat voor een beursstand op de hoek van een beursstraat.

Met een beursstand in hoek-opstelling zijn de 2 achterzijden van de beursstand netjes afgewerkt.


TUSSEN OPSTELLINGEN

Met een beursstand in een tussen-opstelling heeft u een 180 graden inloop mogelijkheid. Daardoor ideaal en op maat voor een beursstand midden in een beurs straat.

Beurswand tussen opstelling

Beurswand kop opstelling

KOP OPSTELLINGEN

Met een beursstand in een kop-opstelling heeft u een 270 graden inloop mogelijkheid. Daardoor ideaal en op maat voor een beursstand op de kop van een beursstraat.

Met een beursstand in kop-opstelling is de achterzijd van de beursstand netjes afgewerkt.


EILAND OPSTELLINGEN

Met een beursstand in een eiland-opstelling heeft u een 360 graden inloop mogelijkheid. Daardoor ideaal en op maat voor een vrijstaande beursstand.

Beurswand eiland opstelling

Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website vind u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Of bekijk ons Beursstand Portfolio.

Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Call Now Button