Beurswand Huren

Beurswand Huren

Stel u hebt eenmalig een event, congres of beurs en u bent op zoek naar een mobiele presentatieoplossing of portable beurswand of aankleding van uw event. Waarom zou u dan een beurswand kopen? Bij beurswand.nl kunt u simpel een of meerdere pop-up beurswand huren, zelf vervoeren en installeren. Een kind kan de was doen!

Onze mobiele beurswanden  zijn zowel te koop als te huur. Als u het artwork (voor de print) conform specificaties aanlevert dan leveren wij binnen 5 werkdagen uw beurswand op een door u gewenste locatie in Nederland af.

Let wel ook als u de beurswand huurt, dan blijven de prints uw eigendom.

Huurperiode

De standaard verhuurperiode bedraagt maximaal 7 werkdagen. Mocht u deze periode willen verlengen dan is dat uiteraard tegen meerkosten mogelijk.

Beurswand vliegtuig

Verlichte Beurswand

De pop-up beurswand is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan ook als verlichte wand worden uitgevoerd. In dat geval wordt er Led verplichting (back-lit) in geplaatst. Een led verlichte pop-up beurswand springt er echt uit en maakt het verschil. Op deze manier brengt u de boodschap wel heel prominent in beeld.

Naast een compleet verlichte pop-up LED beurswand, kunt u de standaard pop-up beurswand uiteraard voorzien van verlichting. Met Led spots (pendelspots) wordt de beursstand uitgelicht. Zeker waar het licht niet optimaal is het gebruik van de spots aan te raden.

Hoe werkt het?

Stel u besluit een beurswand te huren. Via het offerte formulier kunt u aanvinken welke afmeting u wilt huren en wat u optioneel bij wilt huren. Indien u akkoord bent met onze scherpe offerte versturen wij de beurswand naar het door uw opgegeven adres.

Na afloop van uw event stuurt u de beurswand weer retour. Een speciale retour zegel is reeds bijgevoegd, wel zo makkelijk.

Wilt u meer informatie hebben over de verhuur van beurswanden neem dan contact op met een van onze accountmanagers.


Accessoires voor uw Beurswand

Naast uw pop-up beurswand biedt beurswand.nl u diverse opties om uw beurswand verder aan te kleden. Zo kunt u gebruik maken van bali’s in diverse afmetingen. Een balie is eigenlijk onmisbaar als u aan een beurs, evenement of congres deelneemt. Een balie kleedt de stand niet alleen af  maar is ook praktisch. Zo kunt u diverse spullen opbergen in de balie en tentoon stellen (folders, pennen etc. ) De balie gebruiken als een ontvangst- en of registratiedesk is gewoonweg super praktisch en eigenlijk onmisbaar.

U kunt de stand verder aankleden of inrichten door er  meubels in te plaatsen. Wist u dat Beurswand.nl diverse meubels verhuurt? Van barkrukken en statafels tot aan luxe meubilair . De plaatsing van een roller-up banner of Beach flag op ow stand verhoogd de attentiewaarde.

Beurswand accessoire bevestiging

Verschillende Beurswanden Eenvoudig Combineren

Het pop-up beurswand systeem is zo uitgevoerd dat meerdere afzonderlijke beurswanden met elkaar koppelbaar zijn. Dit maakt het systeem semi modulair. Door meerdere pop-up beurswand systemen met elkaar te verbinden door middel van een magnetische koppeling, ontstaat er een budget stand van formaat.

Beurswand.nl adviseert u graag over de mogelijkheden.

Een Beurswand of Beursstand kiezen?

Beurswand Kopen

✓ Licht gewicht
✓ Makkelijk te transporteren in personen auto
✓ Binnen 15 minuten te (de)monteren door 1 persoon
✓ Semi modulair, meerdere combinaties mogelijk
✓ LED verlichting optie
✓ Voor elk budget een oplossing

Beursstand Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ maximale exposure
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Een beurswand kunt u eenvoudig zelf vervoeren en op- en afbouwen. Wilt u toch dat wij u hiermee helpen kan dat uiteraard ook.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Call Now Button