Beursstand Maped

Beursstand Maped

Beursstand Project Maped.

Voor het bedrijf Maped hebben we een tussenopstelling ontworpen die voor voldoende stopkracht zorgde. De kleuren van het bekende merk in school- en kantoorartikelen zijn ingezet om de aandacht te trekken.

Door de kleuren van het merk te gebruiken, heeft de beursstand dan ook de juiste toon: hij straalt de speelsheid van het bedrijf uit. De kleuren geven de beurswand een soort stripblad-effect.

Bovenaan de wanden komt het logo terug, die met wandspotjes is uitgelicht.

external

Het Project

Ontwerp een Beursstand waarin alle onderdelen uit het product programma van Beurswand.nl aanwezig zijn.

Onze Rol

We hebben een beursstand ontworpen waarin rechte frames, gebogen frames, LED, een balie en een professionele afwerking aanwezig zijn.

Resultaat

Het resultaat op de foto spreekt voor zich. Het is een mooie ‘showcase’ beursstand geworden waar onze zuster organisatie – Exposure Systems – veel kwalitatieve gesprekken heeft kunnen voeren.


More Information

DE OPBOUW VAN DE MAPED BEURSSTAND

1.      FRAMES

Voor Maped is enkel gebruikgemaakt van rechte frames.

2.      STOFFERING

Voor het ontwerp van Maped is gekozen voor lichtblokkerend textiel. Op deze manier komen de kleuren van de stoffering extra goed naar voren. De stoffering is opvouwbaar, waardoor deze duurzaam is en u deze bij iedere beurs opnieuw opspant voor een strakke uitstraling.

3.      ACCESSOIRES

In het midden is een televisie geplaatst, waarop Maped continu reclame af kan spelen. Steek uw eigen usb in een van de ingangen van de tv en u speelt uw content met gemak af. Iedere tv leveren we met een afstandsbediening. Er zijn diverse led lichtspots aan de wanden gemonteerd, zodat de wanden voldoende belicht worden. Daarnaast hebben we een aantal Maped producten aan de wanden opgehangen, net zoals bij een winkelopstelling. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze accessoires.

4.      AANVULLENDE MATERIALEN

Bij Maped is als aanvullend materiaal gekozen voor een kast om meer producten tentoon te kunnen stellen. Daarnaast staat midden in de stand een Z-vormige tafel met 8 stoelen waaraan klanten kunnen plaatsnemen. Op deze manier biedt u klanten de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan

TUSSENOPSTELLING BASIS

De U-vormige beurswand noemen we een tussenopstelling. Aanvullend hierop heeft u de volledige vrijheid voor de aankleding van de beurswand, denk hierbij aan bijvoorbeeld: het soort vloer, textiel of stoffering met led verlichting en de afmetingen. Een basis tussenopstelling is 4 bij 3 meter en 2,5 meter hoog.

Call Now Button