DuraVision Project

DuraVision Project

Beursstand Project DuraVision.

Duravision is een dochteronderneming van Pixia. Voor deze beursstand wilde de klant het simpel houden, met ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en veel ruimte om producten te kunnen tonen.

external

Het Project

Voor deze stand wilde de klant het simpel houden, met ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en veel ruimte om producten te kunnen tonen.

Onze Rol

We hebben de beursstand naar specificaties van DuraVision ontworpen, rekening houdend met een wisselende beursstand afmetingen van 5 x 3 meter én 7 x 3 meter én 6 x 4 meter.

Resultaat

Het resultaat was een mooie simpele beursstand van 6 x 4 meter met een hoogte van 2,5 meter stond. Bovenop de stand was de klantnaam in 3 x 1 meter uitgelicht met een additioneel LED-frame.


More Information

Als standbouwer hebben we het complete traject van ontwerp tot realisatie in eigen hand gehad. De wensen van de klant waren duidelijk en dat hebben we vertaald in een doeltreffend ontwerp met mooie heldere kleuren en een functionele ruimte waar klant kwalitatief kennis met de producten konden maken.

Portfolio Details

Opbouw en afbouw van de modulaire stand verliep heel vlot en met oog voor detail. Mede daardoor een fantastische beurs gehad!

author

Jeroen van DortmontDirecteur

Call Now Button