Discom Project

Discom Project

Beursstand Project Discom.

Beurswand.nl was uitgenodigd door het ontwerpbureau van Discom om mee te denken aan de invulling van de gehuurde beursruimte.

Het was helder, OPVALLEN, OPVALLEN en nog eens OPVALLEN, iets wat in de afgelopen jaren onvoldoende was gebeurd.

external

Het Project

Beurswand.nl was uitgenodigd door het ontwerpbureau van Discom om mee te denken aan de invulling van de gehuurde beursruimte. Het was helder, OPVALLEN, OPVALLEN en nog eens OPVALLEN, iets wat in de afgelopen jaren niet was gebeurd.

Onze Rol

Doordat de samenwerking met het ontwerpbureau van Discom veelvuldig maar ook erg prettig was hebben we met behulp van de meubels en de machines die de klant zelf heeft vervaardigd en aangeleverd een prachtig opvallende en goed verlichte stand kunnen neerzetten.

Resultaat

Een prachtig resultaat in de vorm van een combinatie tussen ons modulaire M-serie frame en onze LED verlichte frames. Het geheel was 3 meter hoog waarbij het LED verlichte frame daar nog eens 500mm boven uitstak en de aandacht van de bezoekers trok. Het geheel werd gecomplementeerd door een verhoogde vloer welke was afgewerkt met een prachtig laminaat.


More Information

Een prachtig resultaat in de vorm van een combinatie tussen ons modulaire M-serie frame en onze LED verlichte frames. Het geheel was 3 meter hoog waarbij het LED verlichte frame daar nog eens 500mm boven uitstak en de aandacht van de bezoekers trok. Het geheel werd gecomplementeerd door een verhoogde vloer welke was afgewerkt met een prachtige laminaat vloer.

Portfolio Details

Prachtige beursstand

author

Jean KuitDirecteur

Call Now Button