Gebr. Enkhuizen Project

Gebr. Enkhuizen Project

Beursstand Project Gebr. Enkhuizen.

Men had een standaard stand waarmee al jaren op beurs werd gestaan en waarmee ze eigenlijk een klein beetje onzichtbaar waren geworden.

Ze wilden van ons een beursstand hebben die er in alle opzichten uitsprong!

external

Het Project

“Onze klant wilde een beursstand hebben die er in alle opzichten uitsprong door een uniek design of door gebruik te maken van speciale design elementen.”

Onze Rol

Door de vele gesprekken die zijn gevoerd met de klant heeft Beurswand.nl een open stand concept kunnen voorstellen waarbij de klant bij het zien van de schetsen en de 3D tekeningen direct het gevoel had dat hij hiermee zichtbaar en goed voor de dag kon komen.

Resultaat

Het open standconcept behelsde een fantastisch LED verlicht scherm van maar liefst 6000x3000mm, een balie welke gebrand was in de huisstijl een vergadertafel met luxe stoelen en projecttapijttegels, een simpel maar doeltreffend concept en een meer dan geslaagde beurs voor de Gebr. Enkhuizen.


More Information

Het door ons ontworpen open-stand concept behelsde een fantastisch LED verlicht scherm van maar liefst 6000 x 3000 mm. Daarnaast een balie welke gebrand was in de huisstijl en een vergadertafel met luxe stoelen en projecttapijttegels. Een simpel maar doeltreffend concept en een meer dan geslaagde beurs voor de klant.

Portfolio Details

Goede kwaliteit, geweldige service en zeer professioneel. Een aanrader om merken te laten opvallen op evenementen.

author

Lobke van EnkhuizenProject & Sales Assistent

Call Now Button