Dormatec Project

Dormatec Project

Beursstand Project Dormatec.

Beurswand heeft voor Dormatec een beursstand pakket samengesteld en ontworpen waarbij men met de aangekochte frames en doeken diverse opstellingen vanaf 8 m2 tot 24 m2 kon opbouwen.

Hierbij hebben we ook gekeken naar de invulling van de stand met betrekking tot het plaatsen van diverse machines door de klant.

external

Het Project

De wens van de klant was een beursstand met een modulair systeem wat voor verschillende beurzen in diverse opstellingen kon worden opgebouwd en ingezet.

Onze Rol

Wij hebben voor deze klant een beursstand pakket samengesteld en ontworpen waarbij men met de aangekochte frames en doeken diverse opstellingen vanaf 8 m2 tot 24 m2 kon opbouwen. Hierbij hebben we ook gekeken naar de invulling van de stand met betrekking tot het plaatsen van diverse machines door de klant.

Resultaat

De klant heeft de stand al meerdere keren op diverse beurzen en in diverse opstellingen kunnen opbouwen en is tot op heden zeer tevreden. De klant heeft zelfs een aantal keer een gedeelte bijgehuurd omdat de standruimte groter was dan de opstelling van de stand zelf.


More Information

Dormatec heeft de stand al meerdere keren op diverse beurzen en in diverse opstellingen kunnen opbouwen en is tot op heden zeer tevreden. De klant heeft zelfs een aantal keer een gedeelte bijgehuurd omdat de standruimte groter was dan de opstelling van de stand zelf.

Portfolio Details

Wij vinden het handig om met dezelfde frames en doeken verschillende beursstands te kunnen bouwen.

author

Danielle KarstenMarketing

Call Now Button