Travelaer Project

Travelaer Project

Beursstand Project Travelaer.

Voor dit project kregen we de opdracht: “Ontwerp een stand met waarbij beursstand bezoekers – qua look and feel – direct aan een vliegtuig moet denken.”

Een mooie uitdaging die we op een creatieve wijze hebben gerealiseerd.

external

Het Project

“Ontwerp een stand met waarbij beursstand bezoekers – qua look and feel – direct aan een vliegtuig moet denken.”

Onze Rol

Wij hebben voor deze klant een modulair ontwerp gemaakt waarbij wij onze inspiratie van een oude Fokker DC10 hebben gehaald. Na het tonen van het ontwerp was de klant super enthousiast en zijn we begonnen met de productie.

Resultaat

De beursstand is de door de klant zelf opgebouwd in London. Klant geeft aan dat het makkelijk en snel op te zetten en ideaal ontworpen omdat men van tevoren niet wist welke standruimte er exact beschikbaar zou zijn.
0
+
Bezoekers op Beurs
0
Gesprekken Gevoerd
0
Afspraken Gemaakt
0
Nieuwe Klanten


More Information

Wij hebben voor deze klant een modulair ontwerp gemaakt waarbij wij onze inspiratie van een oude Fokker DC10 hebben gehaald. Na het tonen van het ontwerp was de klant super enthousiast en zijn we begonnen met de productie. De stand bestaat uit 7 wandelen en elk wanddeel een drietal bruched aluminium panelen welke zijn voorzien van klinknagels om het het uiterlijk van Fokker DC10 mee te geven. Op de laatste beurs in Istanbul is Travelaer zelfs genomineerd voor de mooiste stand van de beurs.

Portfolio Details

Goede kwaliteit, geweldige service en zeer professioneel. Een aanrader om merken te laten opvallen op evenementen.

author

Aurelie RuheBrand Manager

Call Now Button