Kosten Standwand

Kosten Standwand

Om te weten hoeveel rendement een beursdeelname u gaat opleveren, is het van belang om alle standbouw kosten vooraf zorgvuldig in kaart te brengen. In onderstaand overzicht vindt u een kostenindicatie van de diverse beurswand elementen. Neem contact op met onze specialist voor een gratis adviesgesprek, dan bespreken we al uw ideeën en wensen.

Type standbouw Stand huren Stand kopen
Kopopstelling Vanaf € 899,- Vanaf € 2.199,-
Eilandopstelling Vanaf € 1.399,- Vanaf € 3.249,-
Hoekopstelling Vanaf € 1.499,- Vanaf € 3.499,-
Tussenopstelling Vanaf € 2.149,- Vanaf € 4.999,-

De huurprijzen van een opstelling gelden voor een huurperiode van drie weken, inclusief stoffering en frames. Als u vaker verwacht deel te nemen aan een beurs, raden we aan om een stand te kopen. In veel gevallen bent u dan aanzienlijk goedkoper uit.

Stand Ontwerpen

Om te zorgen dat u maximaal rendement uit uw beursdeelname haalt, ontwerpen we graag opvallende en professionele beursstands. We ontwerpen beurswanden al voor €499,- en zorgen dat uw boodschap op afstand goed zichtbaar is.

Transportkosten

Of u nou een beurswand koopt of huurt: hij zal naar de beurs vervoerd moeten worden. Wij leveren de stand vanaf € 99,- op locatie. Onze lichtgewicht presentatiewanden zijn makkelijk op en af te bouwen.

Opbouw en vervoer Huren Kopen
Vervoer naar beurs Vanaf € 99,- Vanaf € 99,-
Op- en afbouw op beurs Vanaf € 899,- Vanaf € 899,-

Beursdeelname Kosten

Het is lastig om een inschatting te geven van de precieze kosten, omdat de kosten per beurs sterk verschillen. Beurzen zijn in het algemeen duurder in het buitenland, mede vanwege het vervoer ernaartoe. Bij B2B-beurzen in de Benelux kunt u ruim genomen rekening houden met € 150,- tot € 375,- per m² per dag. De prijsindicatie per dag is:

Aantal m2 Beursdeelname per dag
20 m2 € 3.000,- t/m € 7.500,-
25 m2 € 3.750,- t/m € 9.375,-
30 m2 € 4.500,- t/m € 11.250,-
35 m2 € 5.250,- t/m € 13.125,-
40 m2 € 6.000,- t/m € 15.000,-
45 m2 € 6.750,- t/m € 16.875,-
50 m2 € 7.500,- t/m € 18.750,-

Kosten Accessoires

Accessoires Huren Kopen
Laminaat Vanaf € 13,- per m2 Vanaf € 13,- per m2
Pantry (afsluitbare opbergruimte) Vanaf € 796,- Vanaf € 2.389,-
Ledspots Vanaf € 53,- Vanaf € 160,-
Tv Vanaf € 314,- Prijs op aanvraag
Schappen Vanaf € 100,- Vanaf € 300,-
Afwerking wanden Vanaf € 9,- per m² Vanaf € 50,- per m2
4-persoonstafels € 99,- per stuk per dag Prijs op aanvraag
8-persoonstafels € 227,- per stuk per dag Prijs op aanvraag
Stoelen € 13,- per stuk per dag Prijs op aanvraag
Barkrukken € 12,- per stuk per dag Prijs op aanvraag
Opbouw en vervoer Huren Kopen
Vervoer naar beurs Vanaf € 99,- Vanaf € 99,-
Op- en afbouw op beurs Vanaf € 899,- Vanaf € 899,-

Complete standkosten in een offerte

Ieder merk is anders en daarmee ook iedere beursstand. We gaan daarom ook graag het gesprek met u aan om u een gespecificeerde offerte aan te bieden.

Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Beurswand.nl regelt uw beursdeelname van a tot z

Het ontwerp, de productie, het transport, de op- en afbouw en het reserveren van de beursvloer: Beurswand.nl zorgt dat alles rond de beursdeelname is geregeld. Hierdoor hoeft u alleen te zorgen dat er personeel op de beursvloer aanwezig is. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Call Now Button