Beurs Display

Standwanden

Kies voor een mooie, opvallende beurs display van Beurswand. Met onze beursstands valt u gegarandeerd op bij beursbezoekers. Verfraai uw display met ledspots, tv’s en een mobiele balie voor een professionele uitstraling. Ons innovatieve modulaire standbouwsysteem maakt het gemakkelijk om de beurswanden op en af te bouwen. Kies voor een beurs display van Beurswand en profiteer van onze voordelen:

✅ Beurs display huren al vanaf € 899,-

✅ Beurs display kopen al vanaf € 2.100,-

✅ Herbruikbare bedrukking

✅ Eenvoudige op- en afbouw

Als fullservice beurspartner helpt Beurswand u niet alleen met het ontwerpen van het beurs display, maar ook met het transport en de op- en afbouw. Configureer uw beurs display en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Standwand Huren of Kopen? Of een Combinatie?

Een beursstand kopen is interessant voor bedrijven die 2 beurzen /evenementen per jaar hebben. De investering verdient zich in 2,5 jaar terug, terwijl het systeem minimaal 10 jaar meegaat. Dit leidt tot een aanzienlijke daling van de kosten per beursdeelname.

Standwand Kopen

✓meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ lange termijn investeringen fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand kan met uw organisatie meegroeien
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Standwand Huren

✓ 1 of max 2 beurzen per jaar
✓ beperkt (marketing) budget
✓ maximale exposure
✓ wisselende standoppervlakte / configuratie
✓ optimale flexibiliteit afgestemd op doelgroep
✓ voor de eerste keer deelnemen aan een beurs
✓ volledige ontzorging op basis van full-service concept

Huur & Koop Combinatie

✓ meer dan 2 (internationale) beurzen per jaar
✓ investering lange termijn en fiscale voordelen
✓ verlaging kosten per beursdeelname
✓ gebruik intern (showroom / congressen)
✓ beursstand groeit met uw organisatie mee
✓ mogelijkheid eigen op en afbouw

Vaker op Beurzen of Evenementen?

Wanneer u regelmatig aanwezig bent op beurzen of evenementen is het mogelijk verstandiger om een standwand te kopen. Als u van plan bent om meer dan drie keer een beurs te bezoeken, heeft u de kosten van het beursstand kopen er al uit. De huurprijs is namelijk circa 35% van de totale koopprijs.

Als u geen ruimte heeft om de beursstand op te slaan bieden we ook beursstand opslag aan. Bij de volgende beursdeelname vervoeren we de stand weer naar de beurslocatie, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

Afhankelijk van uw plek in de beursstraat en uw wensen kiest u een geschikte display opstelling. Hieronder staan de vier verschillende opstellingen waar u uit kunt kiezen.

Er zijn 4 typen beurs display opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw display onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beurs displays geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Beurswand is een fullservice standbouwbedrijf. Dit betekent dat we naast het produceren van de beursstands ook extra services verlenen. We helpen u bijvoorbeeld graag bij het reserveren van een plekje op een beurs. Daarnaast is het mogelijk om het ontwerp, transport, de op- en afbouw, catering en opslag door ons te laten regelen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

De laatste stap is het aanvragen van de offerte. U krijgt binnen 48 uur een reactie van ons met meer informatie over de kosten van uw display beursstand.

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 24 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Kies Standwanden in de Geschikte Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Standwand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Standwand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Standwand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Standwand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.

Beursstand wrap

Beurs display in een kop opstelling

Simpel, maar elegant: een beurs display in een kop opstelling. Deze opstelling bestaat uit een enkele wand en is uit te breiden met een vloer en een mobiele balie, zoals in het voorbeeld hieronder.

Beurs Display in een eiland opstelling

Met een eiland opstelling bent u vanaf iedere richting goed zichtbaar. U kunt uw beursstand goed laten opvallen met een losstaand led-display van 3,5 meter hoog. Zo valt uw display zeker op!

Complete veelzijdige beursstand
Beursstand huren voorbeeld

Beurs Display in een hoek opstelling

Een beurs display in een hoekopstelling heeft twee wanden. Aan deze wanden kunt u tv’s en ledspots monteren. De achterzijde van de wanden zijn netjes afgewerkt.

Beurs Display in een tussen opstelling

Een beurs display in een tussenopstelling zorgt voor de volledige aandacht van uw bezoekers. De wanden zijn gemakkelijk aan te kleden met tv’s, uw producten en ledspots, net zoals in het voorbeeld hieronder.

Beursstand pantry

Call Now Button