Beursstand Bestellen

Lees hier veel gestelde vragen over bestellingen

Kijk voor een volledige beschrijving en specificatie op de Aanleverspecificatie Print Designs
De stand wordt geleverd op een pallet van 250cm lengte
Ja dat kan indien u een standaard configuratie huurt en u een beetje technisch onderlegd bent. (Ikea nivo) We leveren een handleiding mee. Bij een stand op maat raden wij u aan om de op en afbouw door ons te laten verzorgen.
Het is bij ons mogelijk om zowel een beurswand te kopen als te huren. Vanaf € 899,- huurt u een beursstand voor 3 weken. Een wand koopt u vanaf € 2.199,-
Omdat we uw beurswanden voorzien van stoffering met uw merknaam en/of logo, zijn in principe al onze beurswanden op maat gemaakt. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een standaard kop-, eiland-, hoek– of tussen-opstelling, maar u kunt de beurswand ook nog verder naar wens aanpassen. Voorbeelden hiervan zijn een led-plafondprintingebouwde (water)systemen en zwevende led-spots.
Het is mogelijk om uw beursstand in één week te leveren. Wilt u op de eerstvolgende beurs van de partij zijn? Neem telefonisch contact met ons op via 0481 – 350 700, dan gaan we direct voor u aan de slag!
Er staan een aantal tarieven online. Via de beursstand configurator is het mogelijk om een gerichte prijsopgave te krijgen. Voor een genuanceerde prijsindicatie verzoeken we u telefonisch contact met ons op te nemen via 0481 – 350 700.
Het is mogelijk om via onze website al een aantal elementen te verzamelen, zoals het type frame, de stoffering en de benodigde accessoires. Het volledige ontwerp van een op maat gemaakte beurswand bespreken we graag met u in een adviesgesprek. Geef uw wensen door via een vrijblijvende offerte.
Call Now Button