Huren en Kopen

Lees hier veel gestelde vragen over het Huren of Kopen van uw Beursstand

Dat kan uiteraard! En dit gebeurt ook veel. We zullen dan een voor uw situatie passende prijs berekenen voor de aankoop van de beursstand die uw zo goed bevallen is.
De stand wordt geleverd op een pallet van 250cm lengte
Ja dat kan indien u een standaard configuratie huurt en u een beetje technisch onderlegd bent. (Ikea nivo) We leveren een handleiding mee. Bij een stand op maat raden wij u aan om de op en afbouw door ons te laten verzorgen.
De huurperiode wordt bepaald aan de hand van het aantal dagen dat een beurs duurt en 2 dagen voor opbouw en 2 dagen na afbouw. Dus stel de beurs duurt 3 dagen dan geldt als maximale verhuurtermijn 3 dagen + 2 voor opbouw + 2 voor afbouw = 7 dagen.
Bij Beurswand kunt u feitelijk alles huren wat u nodig heeft om goed voor de dag te komen op een beurs. Naast de stand verhuren wij onder meer tv’s, vloeren, verlichting, koelkasten, meubels bali etc.  Alleen de visuals (textieldoeken en of plaat) is altijd koop en wordt uw eigendom. Maar deze kunt u eventueel hergebruiken bij een volgende beurs.
Het is bij ons mogelijk om zowel een beurswand te kopen als te huren. Vanaf € 899,- huurt u een beursstand voor 3 weken. Een wand koopt u vanaf € 2.199,-
Er staan een aantal tarieven online. Via de beursstand configurator is het mogelijk om een gerichte prijsopgave te krijgen. Voor een genuanceerde prijsindicatie verzoeken we u telefonisch contact met ons op te nemen via 0481 – 350 700.
Call Now Button