Beschrijving

Deze moderne beursstand is zeer geschikt om u te onderscheiden van uw concurrenten. Veel opvallende elementen zorgen ervoor dat uw potentiële klanten u niet over het hoofd zien.

Het – LED verlichte – ‘plafond’ is een echte eye-catcher. Door de aanwezigheid van een afsluitbare pantry heeft u altijd ruimte voor de opslag van uw materialen, brochures en andere zaken die u liever uit het zicht houdt.

De strakke balie maakt het geheel compleet en functioneel.

De hier getoond voorbeeld beursstand heeft de volgende aanvullingen:

  • 9 gebogen frames
  • Integraal plafond met verlichting
  • LED verlicht plafond

Dit voorbeeld biedt een impressie en inspiratie wat mogelijk is met ons systeem. U kunt deze beursstand precies zoals hier afgebeeld huren of kopen. Maar u kunt hem uiteraard ook in andere afmetingen of afwerking krijgen. Wilt u andere accessoires toevoegen? Geen probleem!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

Of maak gebruik van onze Beursstand Configurator om – losstaand van dit voorbeeld – zelf een beursstand samen te stellen. Selecteer in de configurator uw afmetingen, afwerkingen, uitbreidingen en extra diensten voor een indicatie van de kosten op basis van uw wensen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een offerte op maat!

U huurt al een Beursstand vanaf € 899,- en koopt een beursstand vanaf €2.199,-