Beschrijving

Al vanaf € 4.000,- te huur en vanaf € 8.900,- te koop

Deze beursstand benut de ruimte van de hoekopstelling optimaal. Er is een pantry aanwezig om spullen uit het zicht op te slaan achter een deur. Door de aanwezige balie wordt diepte gecreëerd en kunt u dichtbij het gangpad met uw bezoekers spreken. Bovendien heeft een u mooie grote ‘tafel’ om producten op uit te stallen of te presenteren.

Door de televisies aan de achterwand heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw producten, bedrijf, collega’s of productieproces te tonen aan de bezoekers van de beurs.

De combinatie van het grote LED Print Display (links van de pantry) en de 6 LED design spots bieden veel mogelijkheden om de gewenste informatie te belichten, letterlijk.

Dit voorbeeld biedt een impressie en inspiratie wat mogelijk is met ons systeem. U kunt deze beursstand precies zoals hier afgebeeld huren of kopen. Maar u kunt hem uiteraard ook in andere afmetingen of afwerking krijgen. Wilt u andere accessoires toevoegen? Geen probleem!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

Multimedia accessoires

Door accessoires, zoals televisies, aan de achterwand te hangen heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw producten, bedrijf, collega’s of productieproces te tonen aan de bezoekers van de beurs. De combinatie van het grote led print display (links van de pantry) en de 6 led design spots bieden veel mogelijkheden om de gewenste informatie te belichten. Kijk voor een voorbeeld van een beurswand met balie eens bij onze beursstand in Shanghai.

Een beurswand met balie op maat

Dit voorbeeld biedt een impressie van wat mogelijk is met onze systemen. U kunt deze beursstand precies zoals deze hier afgebeeld is huren of kopen, maar het is ook mogelijk om de beursstand in andere afmetingen of afwerkingen te bestellen. Wilt u andere accessoires toevoegen? Geen probleem. Vraag een offerte bij ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor een aanbod op maat!