Kosten Beursdeelname

Kosten Beursdeelname

De kosten van een beursdeelname zijn afhankelijk van een flink aantal factoren, zoals de keuze om een beursstand te huren of te kopen en het aantal extra benodigde beursmaterialen. Naast de standbouw kosten betaalt u ook voor een plaats op een beurs. Hieronder leest u over alle prijsfactoren van een beursdeelname.

Prijsfactoren Beursdeelname

Bij een deelname moet u rekening houden met de kosten van uw:

  • Beursplek
  • Beursstand
  • Beursmateriaal
  • Transportbeursstand
  • Opslag beursstand
  • Personeel
  • Reis en overnachtingReis en overnachting

Kosten Beursplek

Wanneer u deelneemt aan een beurs, betaalt u niet alleen voor de stand. Voor een deelname aan een Nederlandse beurs dient u een plaats te reserveren. Voor een beursplek betaalt u gemiddeld € 175,- tot € 350,- per vierkante meter.

Kosten Beursstand

Beursstand Huren of Kopen

Vooraf bepaalt u of u een beursstand wilt huren of kopen. Met het huren van een beursstand bent u voordeliger uit als het gaat om één beursdeelname. Wanneer u echter vaker deelneemt aan beurzen is het voordeliger om een beursstand aan te schaffen. Bij Beurswand huurt u een beursstand vanaf € 899,-.

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Huren vanaf € 899,-
Kopen vanaf € 2.199,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Huren vanaf € 1.499,-
Kopen vanaf € 3.499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Huren vanaf € 2.149,-
Kopen vanaf € 4.999,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Huren vanaf € 1.399,-
Kopen vanaf € 3.299,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Deze standaardopstellingen kunt u ook uitbreiden met arches (bogen), mobiele balies, plafonds, led frames en nog veel meer. Bekijk enkele van onze voorbeelden en neem contact met ons op over de mogelijkheden.

De grootte van de beursstand

De grootte van de beursstand is grotendeels bepalend voor de kosten. Het aantal beurswanden en de totale oppervlakte van uw beursstand zijn van invloed op de kosten. Een beursstand met meerdere wanden en een groter oppervlak brengt hogere kosten met zich mee. De prijs per vierkante meter van de beursstand gaat echter omlaag bij een grotere beursstand.

Beursstand laten ontwerpen

Voor uw beursstand kunt u zelf een ontwerp aanleveren of u laat het over aan Beurswand. Onze designers maken professionele en opvallende beursstand designs voor € 499,-.

Beurstand laten op- en afbouwen

Beurswand helpt u graag met de op- en afbouw van uw beursstand voor € 899,-.

Kosten beursmateriaal

De beursstand kosten zijn onder andere afhankelijk van de extra beursmaterialen die u huurt of koopt. Denk bijvoorbeeld aan laminaatvloeren, verlichting, tv’s, meubilair, schappen of opbergruimtes. Hieronder ziet u een overzicht van de huur- en koopprijzen van onze beursmaterialen.

Aanvullende opties Huurprijzen Koopprijzen
Laminaat € 13 per m² € 13 per m²
Pantry (afsluitbare opbergruimte) vanaf € 796,- vanaf € 2.389,-
Ledspots vanaf € 53,- vanaf € 160,-
Tv vanaf € 314,- op aanvraag
Schappen vanaf € 100,- vanaf € 300,-
Afwerking wanden vanaf € 9,- per m² Vanaf € 50,- per m2 (incl. basisprijzen)
4-persoonstafel € 99,- per stuk, per dag op aanvraag
8-persoonstafel € 227,- per stuk, per dag op aanvraag
Stoelen € 13,- per stuk, per dag op aanvraag
Barkrukken € 12,- per stuk, per dag op aanvraag

Transport Beursstand

Bespaar kosten op het transport van de beursstand door het zelf te regelen. Is dit niet mogelijk? Laat uw beursstand dan vanaf € 99,- transporteren door Beurswand. De transportkosten zijn afhankelijk van het volume van de beursstand.

Opslag Beursstand

Wanneer u een beursstand koopt, moet u deze na de beursdeelname ook ergens stallen. Als u hier geen ruimte voor heeft, slaat Beurswand uw beursstand eenvoudig op in een beveiligd magazijn. De opslag van uw beursstand is al mogelijk vanaf € 295,- per jaar

Personeel

Bij personeelskosten moet u denken aan het uurtarief van uw personeelsleden en eventuele beurstrainingen die uw personeel volgt.

Reis en overnachting

Niet alleen uw beursstand moet naar de beurs worden vervoerd, ook uw personeel. Wanneer de beurs in het buitenland is, regelt u bijvoorbeeld vliegtickets. Neem bij een meerdaagse beurs ook de verblijfkosten mee in de begroting.

Investering

Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de kosten voor een beursdeelname. Bereid u daarom van tevoren goed voor en maak een begroting. Een beursdeelname is een grote, serieuze investering, maar kan veel geld opleveren. Op een beurs komt u namelijk in contact met veel nieuwe klanten en relaties. Met een opvallende en aantrekkelijke beurspresentatie zet u uw bedrijf op de kaart en genereert u meer naamsbekendheid. Kortom, een succesvolle beurdeelname leidt tot lucratieve leads.

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website vind u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Of bekijk ons Beursstand Portfolio.

Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Call Now Button