Beursstand Verlichting

Beursstand Verlichting

Verlichting is onmisbaar bij een beursstand. Het zorgt er niet alleen voor dat je beursstand opvalt bij beursbezoekers, maar creëert ook een gezellige sfeer. Bij Beurswand kunt u beursstand verlichting kopen of huren. Een greep uit ons assortiment:

✅ Design ledspots

✅ Ledframes

✅ Verlichte plafonds

Heeft u een vraag over ons assortiment beursstand verlichting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via een van de buttons.


Design LED Spots

Verlichting is een belangrijk aspect van uw beursstand. Met design ledspots van Beurswand zet je je beursstand in de spotlight. Deze beurs spots zijn erg gemakkelijk te monteren op onze modulaire standbouwframes. Met behulp van een pinconnector bevestigt u de lampen aan de frames. Met een stroomkabel sluit u tot wel twaalf ledspots aan op één adapter. Dit maakt het systeem perfect voor beursstands, omdat u maar weinig stopcontacten nodig heeft voor de beursstand verlichting.

Beurswand biedt verschillende soorten ledspots aan. Bekijk ons portfolio om een beeld te krijgen van hoe onze ledspots eruit zien en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

spot beurswand led verlichting

Ledframes

Beursstand Shanghai - Beurswand

Naast spots om uw beurswanden mee te verlichten, hebben we ook ledframes in ons assortiment. Bij een ledframe zitten modules ingebouwd die het textiel van de achterkant belichten. De boodschap op het textiel valt hierdoor ontzettend goed op: geen bezoeker die dit mist.

Beurswand beschikt over enkelzijdige en dubbelzijdige ledframes. Bij enkelzijdige frames belichten de ledmodules één zijde en is de achterkant afgewerkt met een textieldoek dat geen licht doorlaat.

Dubbelzijdige ledframes zijn aan twee kanten bekleed met lichtdoorlatend textiel. Beide soorten frames zijn te combineren met onze modulaire beurswanden, zoals in de afbeelding. Uiteraard is het ook mogelijk om een losstaand ledscherm op uw beursplek te plaatsen.


Verlichte Plafonds

Bij Beurswand is het ook mogelijk om een verlicht plafond te kopen of te huren. Een verlicht plafond is een ontzettend mooie eyecatcher en zorgt voor een unieke belevenis voor iedere beursbezoeker.

Een verlicht plafond creëert een uitnodigende setting voor bezoekers, omdat het afwijkt van de normale beursstands. Een verlicht plafond trekt zeker de aandacht.

Maak de beursstand af met enkele accessoires, zoals schappen, tv’s, tafels en stoelen en u bent klaar voor uw beursdeelname.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Uw Beursstand laten Ontwerpen

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. Wij ontwerpen uw beursstand al vanaf € 499,-.


Call Now Button