Beurspresentatie

Beurspresentatie

Creëer een professionele beurspresentatie met een beursstand van Beurswand. U loopt geen klant meer mis met onze opvallende presentatiewanden. Afhankelijk van de plek op de beurs kiest u voor een kop-, eiland-, hoek- of tussenopstelling. De beursstands zijn gemakkelijk op en af te bouwen door één persoon. U kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen.

✅ Kop opstelling: één wand en drie open zijdes

✅ Eiland opstelling: vier wanden en vier open zijdes

✅ Hoek opstelling: twee wanden en twee open zijdes

✅ Tussen opstelling: drie wanden en één open zijde

Unieke beurspresentatie

U neemt binnenkort deel aan een beurs en heeft een opvallende beursstand nodig als beurspresentatie. Met een beursstand van Beurswand presenteert u uw bedrijf op een unieke wijze, zodat u veel publiek trekt. Met de juiste beursstand accessoires en een prachtig ontwerp voor uw beurswanden zullen potentiële klanten uw beursstand niet voorbijlopen.

Kies bijvoorbeeld voor een beursstand pantry waarin u gemakkelijk tafels en stoelen neerzet. U kunt dan uw service of product toelichten terwijl u en uw bezoekers er comfortabel bij zitten. Bekijk voor meer inspiratie ons portfolio.

Modulaire Standbouw

Al onze stands zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat u de beursstand op een later moment altijd gemakkelijk kunt uitbreiden. Ook zijn de stands eenvoudig door één persoon op te zetten en af te breken.

Alles voor de beste beurspresentatie

Beurswand is een full-service standbouwbedrijf. Dit betekent dat we niet alleen de standbouw leveren, maar uw rechterhand zijn voor tijdens de beursdeelname. We regelen bijvoorbeeld het transport, de opslag, de op- en afbouw en het ontwerp van uw beursstand. Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met uw potentiële klanten.

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Lage Kosten

Geen grote investering nodig.

Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Full Service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor accessoires, transport en op- en afbouw van de beursstand.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij helpen bij ontwerp, transport en op- en afbouw.

Beursstand Opstellingen

Beurswand kop opstelling

Beursstand Kop Opstelling

Nu huren vanaf € 899,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand hoekopstelling

Beursstand Hoek Opstelling

Nu huren vanaf € 1399,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand tussen opstelling

Beursstand Tussen Opstelling

Nu huren vanaf € 1499,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Beurswand eiland opstelling

Beursstand Eiland Opstelling

Nu huren vanaf € 2149,-

✅ Inclusief frame en visuals
 3 weken huren

Bekijk ook de prijzen van beursstand kopen

Het Ontwerpen van uw Beursstand

Beurswand helpt u niet alleen met het transport en de op- en afbouw, maar ook met het ontwerpen en inrichten van uw beursstand. Zo weet u zeker dat u een bijzondere beurspresentatie creëert. Uiteraard is het ook mogelijk om het ontwerp van de presentatiewanden zelf aan te leveren.

Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 24 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.

Neem contact op met Beurswand

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een beurspresentatie? Voor advies op maat neemt u eenvoudig en snel contact op met Beurswand. Klik op een van onderstaande buttons.

Call Now Button