Beurs Spot

Beurs Spots

Voor een professionele beursverlichting gebruiken wij beurs spots met ledtechnologie. Onze led spots zijn speciaal ontwikkeld om de warmte goed af te voeren, zodat ze voldoen aan de regels voor beursstands. Onze beurs spots zijn populair onder standbouwers, etaleurs, projectinrichters en bedrijven.

Heeft u een vraag over ons assortiment beursstand verlichting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via een van de buttons.

beurswand spot leds

Eenvoudige Montage

Door middel van een pinconnector worden de beurs spots heel eenvoudig gemonteerd op een modulair beursframe. Met een stroomkabel kunt u 12 led beurs spots doorlussen en op één adapter aansluiten.

Deze beurs spot is perfect voor beursstands, aangezien er maar een beperkt aantal stopcontacten nodig zijn voor een goede verlichting van de beurswand.

spot beurswand led verlichting

Straal Vertrouwen Uit

Beursstand Shanghai - Beurswand

Een goede beursverlichting maakt uw beursstand helemaal af en zorgt dat u meer opvalt tussen andere beurswanden. Onze led spots geven licht in verschillende kleuren, zodat ze altijd perfect aansluiten bij uw huisstijl. We raden u aan om in de ontwerpfase al goed na te denken over de juiste beursverlichting, omdat verlichting de beursstand kan maken of breken.

Ook is het verstandig om rekening te houden met de stroomtoevoer, zodat u zeker weet dat u alle beurs spots veilig kunt aansluiten op de stroomvoorziening. Led spots zijn ook perfect te gebruiken om een kleine vitrine of reclamebord te verlichten.

Plaats de beurs spots en ledstrips achter de wand en kies voor lichtdoorlatend ledtextiel, zodat ze de wand van achteren verlichten. Wilt u dat de wand slechts aan één kant verlicht wordt? Kies dan voor lichtblokkerend textiel aan de ene zijde en ledtextiel aan de andere zijde van de beurswand.


Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurs aangewezen gekregen? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website ziet u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand –  ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:

Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.

Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.

Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan nemen wij binnen 48 uur contact op om u meer informatie te geven over de kosten.


Call Now Button