Beschrijving

Deze beursstand in een kopopstelling heeft een ‘binnenruimte’ met een plafond van 2,5 meter hoog. Hier zijn ook twee tafels gecreëerd om met bezoekers te kunnen spreken. Naast deze spreekruimte is ook een deur aangebracht om een afgesloten ruimte te creëren.

Door de televisie aan de achterwant heeft u de mogelijkheid om uw producten te tonen. Afhankelijk van uw positie op de beurs kunt u aan de zijwand eventueel nog een extra televisie plaatsen.

De grote en hoge wand die voelt als de tweede verdieping biedt heel veel ruimte voor uw logo, beeldmerk of een andere promotie en informatie die u met de bezoekers van het evenement wilt delen. De 7 LED design spots maken de beursstand helemaal af.

Dit voorbeeld biedt een impressie en inspiratie wat mogelijk is met ons systeem. U kunt deze beursstand precies zoals hier afgebeeld huren of kopen. Maar u kunt hem uiteraard ook in andere afmetingen of afwerking krijgen. Wilt u andere accessoires toevoegen? Geen probleem!

De hier getoond voorbeeld beursstand heeft de volgende aanvullingen:

  • 2 gebogen frames
  • Pantry
  • 7 Design LED Spots
  • 2 Televisies
  • Stoelen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!

Of maak gebruik van onze Beursstand Configurator om – losstaand van dit voorbeeld – zelf een beursstand samen te stellen. Selecteer in de configurator uw afmetingen, afwerkingen, uitbreidingen en extra diensten voor een indicatie van de kosten op basis van uw wensen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een offerte op maat!

U huurt al een Beursstand vanaf € 899,- en koopt een beursstand vanaf €2.199,-